„Патриотичен фронт” регистрира листата си под номер 9 - DC news

„Патриотичен фронт” регистрира листата си под номер 9

„Патриотичен фронт” регистрира листата си за изборите на 5 октомври

Коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ внесе под номер 9 документи за регистрация на листата си за участие в предстоящите парламентарни избори. Водачът на листата на Пловдив-град Славчо Атанасов заяви, че патриотите се борят за българската национална кауза, а коалицията ще се бори да изхвърли ДПС от властта.

За да регистрира коалицията, Славчо Атанасов беше придружен от Васко Вътев от ВМРО-БНД и Костадин Гаров от НФСБ. Тримата търпеливо изчакаха преди тях да довърши регистрацията си представител на Зелената партия. Водачът на листата за Пловдив-град беше категоричен, че тя е съставена от почтени, млади и успешни хора, като всички са пловдивчани.

„25 години се нагледахме как безродни правителства управляват България и на първо място за тях са били личния, после партийния интерес, а на последно място е бил националния. При патриотичните организации тази пирамида е обратно”, подчерта Славчо Атанасов.

От „Патриотичен фронт –ВМРО и НФСБ” заявиха, че ще водят спокойна и премерена кампания с точни и ясни идеи, като ще се наблегне на срещи с обикновените пловдивчани.

„Кампанията, която ще води Патриотичният фронт ще бъде изцяло позитивна ще е насочена към хората, които не гласуват. В България има 50% избиратели, които желаят да запазят вота си за обединение, което ще направи за страната си всичко по силите си”, посочи Костадин Гаров от НФСБ.

Утре изтича последния срок, в който партиите и коалициите могат да се регистрират за участие в предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

„В листата на 17 МИР за Пловдив област са хора с кауза, с биография, наши представители в местната власт. Хора, които познават проблемите и спецификата на всяка една от 17-те общини в региона, защото живеят и работят в тях. Тези наши политически пълномощници ще бъдат гаранти за това, че програмата на Патриотичния фронт ще се изпълнява“. Това каза водачът на листата за 17 МИР Борис Ячев, веднага след като заедно с Георги Какалов, Сияна Кехайова и Костадин Гаров регистрира листата на „Патриотичен фронт – ВМРО и НФСБ“ за участие в предстоящите парламентарни избори. Втори след него е областният лидер на ВМРО Стефан Послийски, трети – Андон Андонов от Карлово, четвърти – Димитър Димитров от Асеновград, след него – Георги Какалов –община „Марица“.

„Пловдивска област е зеленчуковата градина на България, един от най-големите и развиващи се селскостопански райони и в същото време районът с огромни проблеми в сектора. Основен момент в програмата на Патриотичния фронт ще е свързан с разрешаването на проблемите на селскостопанските и като цяло на българските производители“, каза още Борис Ячев.

 

 

Подобни статии

Top