Петима пострадаха в катастрофа на пътя Хасково-Пловдив

Млада жена пострада тежко в поредна катастрофа на пътя Пловдив-Брестник

Петима, сред които и едногодишно дете, пострадаха при катастрофа на пътя между Хасково и Пловдив. Сигналът за произшествието в района на Садово е подаден около 16.45 часа. На място е установено, че лек автомобил “Мерцедес” с френска регистрация предприел неправилно изпреварване и навлязъл в лентата за насрещно движение, където се блъснал странично в товарен автомобил “МАН”.

В резултат на удара колата се завъртяла, а в нея се ударил движещ се зад камиона лек автомобил “КИА”. В болница за обстойни прегледи са откарани петима чужди граждани, пътували в “Мерцедес”-а – 52-годишната шофьорка, 35-годишна жена, двама мъже на 60 и 28 години и момиченце на една година. Детето е с натъртвания по тялото, а останалите са с леки наранявания. Няма данни за употреба на алкохол от страна на водачите на камиона, на 42 години от Асеновград, и на “КИА”-та, на 58 години от Димитровград.

На пострадалата шофьорка е назначена кривна проба. Работата по случая продължават служители от сектор “Пътна полиция” – Пловдив.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top