Петъчен хороскоп за 11 ноември

ОВЕН

Смело пътешествайте в мечтите си и сбъдвайте желанията си. Ако разширите сферата на своето влияние може да разчитате на успех в бизнеса. С шефа най-добре не спорете и без това не сте в особено топли отношения. Бизнесмените може да подпишат изгоден договор с чуждестранна фирма. Днес бъдете внимателни с финансите, защото непредвидени разходи може значително да превишат доходите ви. Независимо от положението си се опитайте да изчистите всичките си задължения.

ТЕЛЕЦ

Непредсказуемост на събитията ще ви изненадва днес. Посветете този ден да въведете ред в живота си. Всички желания не могат да се изпълнят изведнъж, затова ви трябва време и доста усилия. С парите ситуацията е доста сложна. Близък роднина ще ви помогне да се справите с положението по най-добрия начин. Ако прекарате вечерта в усамотение може да стигнете до важни прозрения за себе си и живота си. Скоро ще се появи нова сърдечна привързаност.

БЛИЗНАЦИ

Нужно е да разширите кръгозора си и да общувате повече. На професионалния ви път може да се появят доста препятствия. Не е изключено да се окажете затрупани с работа, която не търпи отлагане. Може да имате известен късмет в хазарта, но повече разчитайте на трезвия си разум. Не си струва да вземате заеми или да теглите средити привашата финансова ситуация. Ако погледнете на живота си отстрани може да промените някои неща и да поправите грешките си.

РАК

Денят обещава успех в материалната сфера. Някои делови предложения може да ви накарат да загубите концентрация. Постарайте се да не губите контрол над ежедневието си. Днес може да срещнете човек, чиято финансова помощ може да промени живота ви. В отношенията ви с любимия обаче се прокрадва някаква хладина и неразбиране. За да натрупате малко положителна енергия е нужно да прекарате известно време в уединение и да съберете мислите си.

ЛЪВ

Моментът не е подходящ за самоутвърждаване. Едва ли ще ви оценят по достойнство дори ако настойчиво доказвате своята компетентност. Различните договорености и контракти може да ви донесат значителна печалба. Избирайте пътя си към успеха, но не вървете против съвестта си. Бъдете внимателни в отношенията си с другите днес тъй като са възможни конфликти с роднини и съседи. Следете за думите, които казвате и за постъпките си. Ревността и обидчивостта могат да доведат до спорове с любимия човек.

ДЕВА

Днес може да бъдете особено щедри и разточителни. С лекота сте готови да похарчите всичко, което сте събирали от дълго време. Засега обаче се въздържайте от големи покупки и разходи. С времето ще можете да си позволите повечето от нещата, за които си мечтаете сега. Днес може да се гордеете с постиженията на своето дете. Посветете вечерта на културни занимания. Вечерта може да възникнат спорове с близките ви, въпреки че видими причини за това няма.

ВЕЗНИ

Посветете деня на любимите си хора. Това може да са не само родители и близки, а и приятели, с които имате общи интереси и възгледи за живота. Само обмислените ви действия може да донесат успех днес. Може да възникнат трудности при оформяне на документи и финансови операции. Контактите с мъже днес няма да протичат гладко. С колеги, роднини, приятели и партньори може да възниква напрежение без особен повод. Вероятно и вие не сте съвсем искрени в поведението и отношенията си.

СКОРПИОН

Днес може да се сблъскате със стари проблеми, които по някаква причина са останали неразрешени. Неочаквано пътуване или финансови разходи, свързани с децата може да нарушат плановете ви за деня. Имате възможност да проявите организаторските и ръководните си таланти. Може да се наслаждавате на силата и могъществото си. Този ден ще ви открие нови перспективи, но само при условие, че сте коректни и внимателни към хората и обстоятелствата.

СТРЕЛЕЦ

Днес може успешно да започнете нов проект или сериозни делови преговори. Те ще са доста успешни и могат да ви донесат високи резултати. Партньорските отношения с противоположния пол обещават да бъдат ползотворни, но отношенията ви могат да зависят от общите ви интереси или настроението на другия. Вероятно ви очакват съдбоносен поврат или промени в личния си живот. Необвързаните може да се влюбят от пръв поглед, което искрено ще ги удиви.

КОЗИРОГ

Не може да се каже, че днес всичко ще върви гладко и безпроблемно в опитите да разширите бизнеса си. Възможно е по пътя към професионален успех да не може да разчитате на помощ. Вярвайте повече на себе си и собствената интуиция. Бъдете предпазливи и не се поддавайте на авантюри в професионалната сфера. Всички търговски операции, свързани с риск, са противопоказани, загубите ще са големи. Постарайте се да изясните отношенията си с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ

Днес всяка непредпазливост в действията и думите може да се отрази на настроението ви. Особено ако това са близки хора. Може да се появи шанс да промените финансовото си положение в добра посока. В контактите си с партньорите трябва да действате дипломатично, но не се опитвайте да прехвърляте проблемите си на другите хора. Не се препоръчват пътувания, а много надежди и планове няма да се осъществят. Очаква ви обрат в живота и по-добре е да бъдете подготвени.

РИБИ

Денят е подходящ да обмислите внимателно плановете си за бъдещето. Не трябва обаче да започвате нови проекти. Довършете започнатото. През втората половина от деня може да решавате домашни въпроси и да отдъхнете сред семейството си. Настроени сте емоционално и сте склонни да изявявате чувствата си. Днес е по-добре да бъдете добър слушател. Помагайте безкористно на приятелите и роднините си, а не поставяйте личния си интерес над всичко.

 

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top