Петъчен хороскоп за 12 август

ОВЕН
Днес не е подходящ момент за започване на нови проекти и задачи. Бъдете внимателни в контактите и комуникациите, особено ако са свързани с чуждестранни партньори и дейности. Възможни са конфликти и недоразумения. Ако можете си дайте почивка, позволете си да забравите за малко за проблемите в работата. Вие и без това работите много. Избягвайте физическите натоварвания и особено пластични операции, за да не съжалявате за резултата.

ТЕЛЕЦ
Твърде вероятно е днес да се сблъскате с проблеми в професионално отношение. Затова довършете започнатите дела и отложете новите проекти за по-подходящ период. Внимателно обмислете плановете и следващите си действия. Денят е подходящ да се откъснете от ежедневната суета и да се насладите на домашния уют. В комфорта на собствения си дом се чувствате най-сигурни и спокойни. Възможно е днес да промените отношението към някои свои възгледи и по-внимателно да се вслушате в чуждите аргументи.

БЛИЗНАЦИ
Денят не предразполага към активна дейност. Ограничете контактите си и отменете важни срещи. Отношенията ви с другите са изпълнени с напрежение и конфликти.във финансово отношение нещата се развиват не особено добре. Не се претоварвайте, най-добре прекарайте деня в уединение и тишина. Ако не ви се стои в самота помислете за посещение на театър, концерт или клуб. Разходките на чист въздух също ще ви се отразят добре.

РАК
Денят е подходящ да въведете ред в живота си. Регулирайте проблемите си на работа, решете конфликтите с близките си. Помислете за начина си на живот и какво може да направите, за да го подобрите. Дава ви се отлична възможност да насочите живота си в ново русло, да намерите нови интереси, занимания и възможно е да намерите нови приятели. В любовните отношения има някакво затишие. Най-добре прекарайте известно време далеч един от друг.

ЛЪВ
Бързо придвижване към набелязаната цел днес няма да бъде възможно. Би трябвало да се концентрирате върху належащи битови проблеми, но вие витаете в облаците. Преценете внимателно ситуацията преди да вземете решение по финансови въпроси. Рискованите и хазартни дейности няма да ви донесат успех. По-вероятно е да загубите много. В любовните отношения са възможни неразбирателства и скандали, които може да доведат до охлаждане на отношенията. Възможни са и проблеми с децата.

ДЕВА
Денят не е благоприятен за активна дейност. Бъдете внимателни, когато отправяте обвинения към любимия човек заради ревност или недоброжелателно отношение от страна на партньори и близки. Не започвайте нови проекти и избягвайте физическите натоварвания. Вероятно ще настъпят здравословни проблеми, затова се погрижете за това с диети или въздържание. Направете равносметка на свършеното досега и планирайте следващите си ходове.

ВЕЗНИ
Жизненият ви потенциал е занижен. Отложете важните срещи или съвещания. Не сте в състояние да вземете адекватни решения заради фалшива информация или неволна заблуда. Поради тези причини ще ви бъде много трудно да се договорите с партньори и колеги. Отделете време, което да прекарате в уединение, за да помислите върху духовното си развитие и да се погрижите за вътрешната си хармония.

СКОРПИОН
Неочаквани събития, не всички от които приятни, могат да променят плановете ви за деня. Вслушайте се в интуицията си и избягвайте рисковани операции, особено ако са свързани с финанси. Доверявайте се само на проверени и надеждни хора. Има вероятност да изгубите голяма сума заради некоректни приятели или любовни авантюри. Отделете време да въведете ред не само в дома си, но и в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще бъдете малко изнервени и раздразнителни. Вашите чувства и емоции може да намерят прекрасен отдушник в романтични срещи и отношения. Денят няма да е особено успешен за делова активност. Може да вложите енергията си в ремонт на офиса или у дома. Промяната или повишение в кариерата не се очакват. Решенията, приети днес може да се отразят на вашето бъдещо развитие в професионално и лично отношение, затова не бързайте и внимателно проверявайте и обмисляйте всички възможности.

 КОЗИРОГ
Имате твърде много нереализирани планове, идеи и недовършени проекти. За това ви трябват финансови средства, с които в момента не разполагате. Не бързайте да вземате решения преди да сте разработили добре плановете си и да сте получили цялата информация. Не е изключено заради необмислени изказвания или собствени слабости да не успеете да постигнете набелязаната цел. Бъдете внимателни и не се впускайте в спорове с партньори и близки. Рискувате да влошите личния си живот.

ВОДОЛЕЙ
Днес трябва да се съсредоточите върху работата си, в която се сблъсквате с доста трудности и проблеми. Не планирайте важни мероприятия и не вземайте прибързани решения, свързани сприятели или любим човек. Не може да разчитате на подкрепата на спонсори и няма да получите финансиране на своите проекти. Може да посветите времето си на почивка в уединение, за самообразование и духовно развитие.

РИБИ
Недоразумения могат да ви попречат да постигнете договореност с партньорите си. Може да ви преследват неуспехи в бизнеса. Ако решите да  представяте пред публика своите таланти може да претърпите фиаско. Не се отчайвайте това е временно явление. Отложете изявите и преговорите за по-подходящ момент. Денят е подходящ за пътувания , посещения на изложби или концерти.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top