Петъчен хороскоп за 18 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Този петък изисква да планирате добре задълженията си за работа и общуване. Едни Овни са настроени за купони, поводи ще има, но да не забравят съвсем и деловите си задачи, иначе новата седмица ще ги свари съвсем неподготвени, а не бива да пилеят време и сили. Други имат за изясняване отношения, да не се впускат в разчистване на сметки там, където опоненти вече търсят компромис.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък вие и Скорпиони избягвайте спорове с хора, които обикновено харесват идеите ви. Телците и сега имат добри хрумвания, но се очертават сериозни трудности. В едни случаи май сте подценили пречките, в други не сте привлекли подходящи помощници и сътрудници. Дайте си малка пауза, потърсете съвет и помощ, макар и по-късно, но ще се радвате на резултатите.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
При вас се засилват вчерашните влияния, а и късметът за търпеливите. Част от Близнаците упорстват тихо и кротко по плана си, докато колеги и познати тичат да гонят изяви, приходи и слава. Ще се окаже, че вие завоювате по-престижни места и по-големи печалби. Ако имате проблеми с тонуса, нужно е време да укрепите организма си, така че изберете някакъв по-спокоен отдих…

РАК (21.06 – 21.07)
Задържат се влиянията от вчера, делови пречки се трупат и навярно трябва да поограничите дейността, а и амбициите си. Доста Раци влизат в спор с близки, скоро ще си проличи, че е имало защо и наистина е било полезно да променят някои свои планове заради мнението на половинката, роднини. Други си откриват пропуски и грешки, като наваксат, ще си кажат: всяко зло – за добро…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Ако сега Деви ви подсказват да бързате с делови промени, няма да ви хареса. Лъвовете обаче да не се впускат в спорове с близки, нещата могат да се уредят къде по-леко и елегантно, ако ползват услугите на посредници. Пък и ако имате някакви уговорки с колеги, партньори и клиенти, редно е да поддържате темпото и постигнатото равнище в работата. Успехи и печалби ще ви радват.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
От вчера искате да изясните редица делови въпроси, май вече няма да упорствате толкова, ще подтиквате и Лъвове да бързат с промените. Влиянията при Девите се задържат, да обмислят сериозно стъпките си, пък да си дадат и отдих. Повеселете се на купоните, общувайте с приятели и познати, някои ще привлечете за начинанията си. Но не прекалявайте с нищо, нали ви чакат дела.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Петък ви зарежда с енергия, но е хубаво да се владеете и да следвате предварителния си план за работа. Група Везни сега имат възможност да разчистят сметки със стари опоненти. Не се поддавайте на изкушението, само ще пропилеете време и сили. Други отдавна търсят възможност за реализация на идея, ще имат условия, да действат без припряност, за да не объркат нещо.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В петък вие и Телци трябва да се пазите от спорове с близки, деловата седмица е била по-уморителна и това ви личи. При Скорпионите тези влияния се задържат и в близките дни, отсега да помислят къде да потърсят съвет и услуга за решаване на проблемите си. Ще ви подскажат добри идеи и вие бързо ще се възползвате от помощта. Някои задължения, навярно и за пари, ще разсрочите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В края на деловата седмица е редно да подбирате по-внимателно партньори за работа. Съветите на Водолеи няма да харесат на Стрелците, изискват повече упорство, но… тенденцията се задържа до четвъртък. Бъдете по-грижовни с тонуса, може да се наложи да вземете мерки за укрепване. Част от знака пък ще имат финансови ядове, ако ги канят на купон, да не се хвърлят във флирт.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък не сте наясно с развоя в деловата сфера, но сте верни на себе си и не отстъпвате от предварителните си планове за изява и печалби. Доста Козирози трябва да овладеят този импулс, да анализират доводите на колеги, партньори, май не ги подкрепят. Едни са склонни да се затворят в себе си, втори вдигат шум за дреболии. Действайте предпазливо, уважавайте и чуждото мнение…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък имате много работа, но не очаквайте помощ от Стрелци, няма да стане. Водолеите са по-припрени, и да изпълнят задачите от предварителния си план, ще се чувстват много уморени. По-уместно е да действате спокойно, благоразумно, а приключите ли нещо – да го забравите, свършено е. Вечерта е за обичаните ви хора, позволете си отдих и удоволствия, забравете съмнения.

РИБИ (20.02 – 20.03)
И да имате някакви делови планове, този петък следва да се съобразявате с проекти на шефове и влиятелни познати. Рибите ще упорстват в работата и приносът им в екипа ще бъде забелязан, вероятно и поощрен. Дано така успеете да прокарате идеите си, обещават печалби и израстване. Вечерта е за купони, но особено на дами не се препоръчват авантюри сред непознати хора.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top