Петъчен хороскоп за 20 май

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Петък – не петък, вие и Риби сте готови да се хванете за самостоятелни задачи. Едни Овни са ентусиазирани от свои идеи, други биха действали в екип, но приятелите им много говорят, обаче не правят сериозни стъпки за новите начинания. Не се поддавайте на емоции, сега трябва да бъдете по-предпазливи, да наваксате куп стари пропуски. Не гонете цели, от които няма голяма файда.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Кой знае защо петък ви е напрегнат, а предавате притесненията си и на Близнаци. При Телците трудностите са характерни до следващия вторник, изненадват и най-подготвените от знака. Не чакайте точно сега високите оценки за приноса си в дейността на екипа, а ако делата ви се натъкват на спънки, не губете кураж, можете да ги преодолеете. Но се пазете от лицемери.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
От ден-два укрепва решението ви да се върнете към стари замисли, но Телци ви заразяват с тревогите си. Близнаците обичат да действат в големи екипи, с повече приятели, сега откриват куп неща, които пречат на такива екипи. Не съдете другите, те ще си решават, а се заемете с обогатяване на знания и умения, стъпка по стъпка ще очертаете идеи, ще организирате реализацията.

РАК (21.06 – 21.07)
За петък – доста работа, но колкото да са служебните и личните ангажименти, не отказвате подкрепа на никого. Раците знаят колко е мило да се получи помощ в труден момент, приятели често ги окуражава и им услужвали, искат да приличат на тях. Шефовете също оценяват този принос за сплотяване на екипа и за изпълнение на срокове, като Скорпиони да се пазят от използвачи.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В края на тази делова седмица се дръжте настрана от всякакви спорове на колеги, партньори, клиенти и т.н. Лъвовете имат ясен поглед върху нещата, но темата не ги засяга лично, а и едва ли могат да повлияят на околните. Е, и между тях има хора, с които можете да работите по общи проекти, с времето ще се опознаете повече, ще се сближите. Коректност и принципи са добра база.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Като за финал на работната седмица задачите ви са по-трудни, за някои се изисква специална подготовка. Девите ще упорстват, а ако наоколо избухват спорове – ще си държат устата затворена, няма смисъл от разправии, нагнетяване на напрежението. Е, ако можете да помогнете за изясняване на въпроси и успокояване на колеги, ще търсите начин. Тактът определя успеха.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
И за вас петък е изнервящ, в деловата сфера се очертават промени, подтикват ви да спорите. Не е препоръчително и не само защото другата страна май е в по-силна административна позиция. Везните да готвят идеи за начинания, скоро ще се види, че са доходоносни и ще печелят признание, съмишленици. Хубаво е, че чувствате поддръжката на най-близките, радват се на успехите ви.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В края на деловата седмица като Раците трябва да се пазите от щети заради хора в близкия ви кръг, склонни са на далавери. Скорпионите няма да спорят, да ги озаптяват, просто ще се отдръпнат от такива партньорства. В деловата сфера шефовете оценяват и професионализма, и характера ви, ще ви възлагат по-високи отговорности. Вероятно и за тези задачи имате най-вярно решение.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Труден петък, а за да се справите с проблемите са нужни голяма бдителност, подчертано благоразумие. Стрелците май са на друга вълна, нека си наложат известни ограничения, задачите следва да се изпълняват в срок и без много чужди услуги, купони и авантюри да чакат вечерта. Някои имат лични грижи, може и сами да са причина за обрата в отношения, държат ли на принципи…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубав финал на деловата седмица, старанията ви да уредите административни и финансови въпроси, да догоните и изпреварите срокове носят очакван успех. За доста Козирози са вероятни по-високи отговорности в службата, шефовете оценяват приноса и коректността им. Уменията ви са завидни, а главно – не пилеете енергия в излишни конфликти, намирате точните партньори за дела.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък помислите за отдих в тесен кръг, деловата седмица е била напрегната, поизнервили сте се. Водолеите да не се поддават на тези настроения, мнозина се дразнят, че усилията им не получават най-високи публични оценки. Споко, забелязват ви, а с парите сте зле, подготвяйте основа за нови проекти. Другото ще дойде с времето. И с близки прехвърчат искри, но нали ги обичате, търпете.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В петък по примера на Овни искате да се хванете с по-самостоятелни задачи, не ви се ще да сте в сянката на колеги, познати. Е, да, но част от Рибите са получили нов делови шанс благодарение на приятели, тепърва ще се доказват като точни и находчиви професионалисти. Даже нещо в началото да не е ОК, търпеливо и старателно ще изпълните задачите си, шефове ще ви възнаградят.

Подобни статии

Top