Петъчен хороскоп за 22 април

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък вие и Лъвове не се натъквате на големи пречки, но и още не е време за начинания. Вършете си скромно и старателно рутинните дела, понякога и там правите пропуски или се налага често-често да помагате на близки. Някои Овни са мераклии за високи постове, сега получават по-големи отговорности, но е епизодично. Не споделяйте идеите си, а ловете шансовете за реализацията.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
До понеделник влиянията ви подсказват да се държите настрана от спорове и амбиции на околните, едни ви досаждат, втори ви дразнят. Но има и трети, хората са свестни и с тях можете да уговорите плодотворна изява, доходен бизнес. Телците сега да отложат пътуванията, работата на старото място ще е по-ефективна, а и бързо намират съвет и други услуги, когато срещат пречки.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Петък – не петък, вашият късмет се задейства и в службата е вероятно да получите нови отговорности, съответно по-високо възнаграждение. За повечето Близнаци обаче добрият шанс е в странични ангажименти, които с времето ще разкрият професионализма, находчивостта, организаторските им умения. Старите ядове и проблеми доста бързо се забравят, набирате инерция.

РАК (21.06 – 21.07)
Този петък ви подтиква да търсите по-подходящи партньори за нови проекти. Раците се отнасят много сериозно към работата си и това ги пази от интригите в екипа, не са малко. Дръжте се настрана и от черногледци, с приказките си ви разколебават и уморяват, пък и на себе си вредят. Така постепенно свивате кръга до хора, с които сте на вълна за работа и я вършите с ведро настроение.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В петък вие и Овни довършвате делата за деня, а идеите за начинания оставете за нататък. При Лъвовете напоследък са характерни влияния, които изискват да прокарват много тактично идеите си. Но не и да прикриват същинските си намерения, да говорят ясно за трудностите и за вероятните пречки. Стъпка по стъпка ще постигате завидни резултати, хармонията с половинката ви окриля.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В края на деловата седмица ви наляга умора, а и не сте съвсем спокойни за работите си. Девите да не се изолират от колеги и познати, по тази линия може да се получи важна информация. Други от знака са твърде взискателни към околните, вдигат шум за всяка дреболия. По-добре анализирайте мотивите на хората, по-лесно ще ги привлечете с идеите си, а и ще ги обедините като екип.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
До края на седмицата сте настроени по-философски, но все пак няма да протакате и отлагате задачи. Доста Везни подхождат прагматично към всяка ситуация в деловата сфера и извличат немалки ползи, включително финансови. Това е ОК, бюджетът ви сега е разклатен и трябва да го балансирате. Вярвате: ще се справите с програмата си, не ви занимават клюки, дрязги между колеги.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Хубав петък, макар че в началото на деня има доста служебни и лични тревоги. Група Скорпиони ще решат проблемите с помощта на късмета и ще отпуснат сърце, някои получават похвали и повишение от шефове. Хвърлили сте много енергия в усвояване на професионални тънкости и ще ви е драго, че знанията и уменията ви се оценяват подобаващо в делова среда, а и от близки.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Петък е, но вие сте насочили внимание и сили в службата, има да приключвате доста задачи. Е, Стрелците да не пренебрегват поканите на колеги и приятели за купон, там също може да научат важни да работата им неща, да получат предложения за сътрудничество, изява. Някои мечтаят за отдих и развлечения, но ако влиятелни покровители им възлагат отговорности, няма да ги подведат.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък ви се ще нещата да стават бързо и леко, а те като напук водят до непредвидени усложнения. За Козирозите ще бъдат доста неприятни спорове с близки, но ще изтърпят другата страна да се убеди в погрешната си преценка. Толерантността ви ще бъде възнаградена, отварят ви се допълнителни шансове за изява и печалби, а връзките, на които държите, се стабилизират и укрепват.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Петък е, сега се мисли за отдих, а вие упорствате в дела. Много Водолеи имат шанс да си докарат пари, да се утвърдят в службата. Но са важни и поканите на приятели да се повеселите. И не се увличайте по оферти на меркантилни хора, приходите са хубаво нещо, а още по-хубаво – творческа свобода, реализирани идеи, споделена обич. Някои се поддават на чуждо влияние и… пилеят време.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В петък всички са уморени и критични, вие поне преглъщайте забележките и помагайте на колеги и познати да се справят с проблемите си. Не всички Риби ще послушат съвета, додеяло им е от услуги, а и отстъпки, пък и трябва да се признае – сега идеите им са много добри. Други вече са на вълна за отдих и забавления. Не се хвърляйте в любовни авантюри, макар че изкушения ще има.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top