Петъчен хороскоп за 24 юни

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Петък е, имате доста задачи, ще внушавате и на Раци да бъдат по-отзивчиви към молби на близки за услуги. Риби ви подсказват да бягате от спорове, които не ви засягат лично. Овните да внимават с финанси, но също и как околните възприемат поведението им. Някои гледат само себе си и своя екип, други се затварят в домашни грижи. Е, работата си иска своето, не подценявайте това.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В края на деловата седмица вие и Скорпиони не се товарете с прекалено много задачи. Едно, че се преуморявате, второ – вероятни са пропуски, които вредят на имиджа ви. И трето, група Телци неволно ще засегнат колеги, клиенти, не им е от полза. А и в последна сметка желанията ви не могат да се изпълнят на мига, така че не пилейте сили за малки резултати, гответе предстоящите неща.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Петък е напрегнат, но вместо да влизате в спор с близки и приятели – засилете бдителността, можете да помогнете и на другите да избегнат пречки и рискове. Някои Близнаци се взират твърде много в детайлите, което не е кой знае колко полезно, околните чакат от тях по-мащабни идеи, разведряване на атмосферата в екипа. Други да се грижат за укрепването си, иначе как ще поемат нови дела.

РАК (21.06 – 21.07)
Вчерашното нетърпение трябва да бъде забравено, в работата поддържайте равномерно темпо. Овни подтикват Раците да бъдат по-изпълнителни, ако нещо изостане – и във вторник може да бъде довършено. Сега са по-важни организационните неща, колеги бързат да се хванат с нови идеи, някои са неподходящи за дейността, други пилеят много време и сили. Внесете ред.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Вчера бяхте отворени за всякакви разговори, но днес вече трябва да обмислите по-сериозно програма за действие. Отложените въпроси ще подхванете в понеделник. Лъвовете имат доста оферти за партньорство, ще изберат 1-2 най-подходящи и няма да разширяват повече кръга на съюзниците си. Срещи и вести хвърлят още светлина върху работата, но ще има и неразбирателства.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Петък е за път, срещи, търсене на нова информация. Доста Деви ще получат интересни оферти за изява и печалби, второто ги интересува много сега. И все пак не слагайте акцента там, не си усложнявайте отношенията с неплатени сметки и невърнати заеми. В нови екипи професионализмът ви ще блести, лесно ще си паснете с колеги и шефове, ще се родят и здрави приятелства.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Напрегнат петък, но вие сте дипломати и ще направите всичко по силите си да избегнете сблъсъци с колеги, познати и близки. Е, Везните няма да отстъпят и крачка от принципите и позицията си, виждат къде грешат техни приятели, усещат и натиск от страна на шефове, клиенти. Имате достатъчно връзки да се информирате и да си осигурите закрила, някои днес намират и нови съюзници.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В петък вие и Телци не бива да се претоварвате с работа. Група Скорпиони се връщат от отпуск и с нови сили подхващат тежките задачи, други пък искат да приключат някои неща, преди да тръгнат за ваканция. Действате с настроение, но на много станове се тъче по-мъчно. Даже битови проблеми и ремонт ви зареждат с хъс да направите всичко майсторски и бързо, което си е за чудене…

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Петък – не петък, пълни сте с енергия и идеи за изява и печалби. Стрелците няма да се оплакват от доходи, хората с творчески професии ще завоюват ценно признание. Някои от знака да си определят приоритети за работата, иначе надали ще успеят във всичко. И не пилейте постъпленията си за лукс и забавления, пари трябват и за разширяване на дейност, за по-големи вложения.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
До най-последната минута на този работен ден се дръжте нащрек за срокове, пропуски, пречки. Козирозите да помагат и на колегите да бъдат изрядни по задачи, от това печели целият екип. Някои трябва да си подсигурят и гърба, приятели и близки ще им съдействат при трудности, неведнъж са им правили услуга. Вечерта е за най-предани хора, ще обсъдите проблеми, ще ви окуражат.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък трябва да търсите помощници в работата, но дали Риби са подходящи за тази роля? Водолеите да дълбаят по задачите си, някаква магия ги сближава с колеги и клиенти, те виждат тяхната находчивост и старание. Идеите ви са печеливши, това също е магнит за нови съюзници. И да има женски интриги, ще осъществите желанията си, дори да не стане толкова бързо, както искате.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този петък вие и Овни се дръжте настрана от колеги и познати, имате си лични задачи. Ако Водолеи ви търсят за съдействие, ще покажете, че си имате грижи, а и кой да ви направи услуга, да ви даде заем. Група Риби са потърпевши от колегиална интрига, но имат толкова идеи и професионални умения, че ще оставят недоброжелателите в тяхната каша. Бъдете дискретни за нови съюзи.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top