Петъчен хороскоп за 25 март

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Ако в сряда премълчавахте някакви изисквания към работата на другите, сега няма да сте толкова тактични. При Овните влиянията се задържат и в близките дни, Телци обаче няма да ги слушат. Като Козирози имате енергия за цял екип, ще бързате да изпълните задачите, да предлагате идеи. Не се преуморявайте, а и не напирайте веднага да похарчите спечеленото. И вкъщи ви чакат радости…

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък упорствате по деловите си идеи, но ако Овни ви подтикват да бъдете по-настойчиви, няма да слушате. Телците като Козирозите да избягват спорове, енергията им е нужна за работа. А и някои разправии ще увредят отношения, неразбирателството ще помрачи атмосферата у дома, на купон. Дали не пресилвате оценките, околните не заслужават чак толкова критики…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Като в средата на седмицата трябва да бъдете по-внимателни с финансови и административни въпроси. Близнаците виждат доста проблеми в работата на екипа си, с тактична забележка могат да оправят някои пропуски. Но в редица случаи колеги и партньори ще отвърнат с критика, интриги. Тяхна си работа, знаете силата на благата дума, а и принципите ви са и за вас, не само за други.

РАК (21.06 – 21.07)
Труден петък, вероятно се налага да действате сами по делови задачи. Раците не се боят от работата, а ги дразни клюкарската атмосфера в екипа, на моменти чувстват, че са на мушката на интриганти. Гледайте си спокойно нещата, а вечерта си дайте по-дълъг отдих сред близки, ще възстановите енергията си, ще ви хрумнат добри идеи. Ако се включите в обучение, ще носи куп плюсове.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До края на седмицата се настройвате за купони и общуване с повече хора. Периодът е добър Лъвовете да уговорят начинания, партньорства, да поемат нови поръчки. Направили сте си предварителни разчети, имате варианти и запаси, ще действате като на магия. Някои обаче улавят и завист, при това от близки в кръга си, тогава бързо и категорично ще турят точка на отношенията.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Петък – не петък, на вас ви се ще да започнете нови делови начинания и като че ли съзирате условия за реализация на свои идеи. Девите да не се подлъгват с прибързани действия, ще привлекат много критики, а и нещата не са такива, каквито им изглеждат сега. Изчакайте, ако се налага – актуализирайте плана, привлечете сътрудници, спонсори. Тогава успехът ви ще бъде съвсем сигурен.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Уморителен край на работната седмица, а ви се искаше да свършите толкова много делови неща. Везните да не се укоряват, и направеното никак не е малко, макар приключените задачи да са по-рутинни. Вие сте реалисти и преценявате точно за кое е време, за кое – не. Има и още една важна причина, представителите на знака следят търсене и предлагане, не рискуват ей така…

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Този петък се държите на по-заден план в деловата сфера, някои направо са на вълна за купони и флиртове. Споко, ще имате време и за забавления, но ако шефът е възложил срочни задачи – не бива да стоят недовършени, макар че за момента няма да има много похвали и награди. Скорпионите да помагат и на колеги, що се отнася до приходите – добри са, ала да не ги пилеят с лека ръка.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В петък сте готови да философствате, но по някои делови въпроси е по-добре да потърсите помощ от компетентни хора. Само че Стрелците да внимават много, не навсякъде умът върви редом с принципи и морал, та съветниците може и да навредят. Част от знака смятат да се захванат с усвояване на още знания и умения, времето ще е напрегнато, после ще са доволни от постигнатото.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Деловата седмица изтича, но вие и Овни сте пълни с енергия за творческа изява и печалби. Козирозите ще следват и примера на близки Телци, искат да блеснат с идеи, трудолюбие. Изберете подходящ момент за начинанията си, вечната ви услужливост към колеги и познати губи. Ако са деца, как ще бъдете взискателни към приноса им, а с големите не успявате. Имате нужда от отдих.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Ако днес се хванете за паричка и нов пост, в идващите месеци залъкът ви ще е по-сладък. Водолеите правят достатъчно да се отличат в работата с упоритост, находчивост, професионализъм, но е важно и че държат на сътрудничеството с колеги, познати, близки. В трудни моменти от тях ще идват ценни услуги, вие как не пестите подкрепата. Награди и добре думи много ще ви зарадват сега.

РИБИ (20.02 – 20.03)
За петък сте кроили по-амбициозни планове, но ситуацията изисква днес да дълбаете в рутинните служебни задачи. Рибите да не съжаляват, реалисти са и ще уловят подходящия момент за начинанията си, няма защо да пилеят сили и средства нахалост. Ако смятате да пътувате или да правите по-големи промени в дейност, господата да определят посоката. Дамите помагат с такт и… тактика.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top