Петъчен хороскоп за 3 юни

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
До вторник е редно да избягвате големи натоварвания в работата даже да имате много задачи. Част от Овните могат да разчитат на познати и на близки, наясно са със ситуацията и в делови екип ще се допълват добре, а и идеите за изява си струват. Други от знака ще се присъединят към нови сдружения, изрядни са по задълженията и един по един ще привличат колеги за приятели.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък вие и Раци трябва да избягвате спорове с колеги и познати, някои въпроси вероятно ще изчакат до понеделник. Телците имат свои идеи за изява и печалби, да си подредят плановете и да не се месят в начинания, които не са техни, а и не им пречат. Ако някой се опитва на вас да ви диктува или да ви дава акъл, с такт се отдръпнете. Имате нужда от отдих и по-весели занимания.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
И сега, и в следващите 3-4 дни ще ви се иска да действате по самостоятелни задачи. Някои Близнаци не са и твърде сигурни в партньори, въртят се клюки и интриги, при трудности другите са все заети с нещо по-важно… Споко, можете да се справите с пречките сега, начинанията ви трябва да изчакат по-подходящ момент, идеите ви не струват жълти стотинки, нито трудът, бъдете спокойни.

РАК (21.06 – 21.07)
Завършете тихо-кротко и в разбирателство тази делова седмица като Телците, не е ден за спорове. На доста Раци им потръгва в работата, но задачите изискват повече инициативност, оперативност, професионализмът им е извън съмнение. Вечерта ще сте доволни от свършеното и печалбите, може и да не сте се надявали на толкова суперлативи. Дайте си отдих, възстановете сили.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
До следващата сряда ще постигнете много со кротце, со благо и с приятелска помощ. За едни Лъвове това може да е съвет в напрегнат момент, за втори – разширяване на екипа от съмишленици, деловите им идеи са печеливши и ще привличат нови и нови хора. Само за любовта не търсите чуждо мнение, сигурни сте, че избраникът ви е това, което ви трябва, дали оценката е точна?

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В петък не сте склонни като Везни да поемате много задачи. Защо, Девите постепенно ще набират сили и хъс за работа, а трябва да се каже, че сега случаят им дава добри възможности за изява и печалби. Някои успяват още при първия опит за реализация на планове, други следва да са по-търпеливи, идеите им не могат да се осъществят за миг. Радвате се на делови авторитет.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В края на деловата седмица не сте склонни да бързате, но за разлика от Деви поемате и много ангажименти за услуги към околните. Везните ще имат добри шансове за изява и печалби, в работата уж им дават по-малки задачи, а бързо приключват и им възлагат нови и по-отговорни. Няма как шефовете да не го оценят, вечерта ще има за какво да се черпите. Разчиствате стари препятствия.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Петък ви предоставя нови шансове за изява и печалби, но ако са за екипна дейност – имайте търпение. Сега другите са по-припрени от Скорпионите, разногласията как да се действа подсказват недостатъчна подготовка. Ще успокоите духовете, ще предложите добри решения, а и личният ви принос е ОК. Но си дръжте езика, да не засегнете неволно някого, влагате доста емоции.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този петък съвсем като Рибите трябва да упорствате за изпълнение на делови и лични планове. При доста Стрелци проблемите са от края на май, още малко упорство и ще бъдат доволни от постигнатото. Хубавото е, че и околните все по-високо ценят усилията ви, някои от доста време усвояват професионални знания и умения, усъвършенстват се. И без далавери ще напредвате в кариера.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Петък не е спокоен, обмислете внимателно деловите стъпки. Сега Козирозите получават примамливи предложения от приятели и познати, а като размислят – работата май не е сигурна. Не поемайте непремерен делови и финансов риск, може да се окажете в губеща позиция. Други се натъкват на пречки, ще ги анализират най-задълбочено и ще избират на принципа за по-малкото зло…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Хубав финал на деловата седмица, но вие сте доста уморени и някак умъчнени. Защо, Водолеите ще получат мили предложения за прекарване на свободното време, а усилията, хвърлени в работата, носят уважение и печалби. Вероятно в бъдеще ще се радвате на още по-добри шансове, приятели и роднини искат да помагат, да ви препоръчат. Имате и домашни грижи, но малък купон не вреди.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В петък и Стрелци, и вие ще хвърлите много енергия за осъществяване на лични и делови намерения. Трябва да се признае, че Рибите от доста време упорстват по някакъв план, вече му се вижда краят и ще е успешен. Старание плюс коректност са ви спечелили не само по-добри постъпления, а и завидно отношение на колеги и шефове, ако имате нови идеи, можете да ги подхванете.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top