Петъчен хороскоп за 8 април

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък деловите трудности са много, но на вас не ви се ще да споделяте детайли с колеги, познати, роднини. Овните се тревожат за бюджета си, май трябва да се въздържат от обещания за финансова подкрепа, а ако пазаруват – да търсят по-евтини стоки. Пазете се от дребни грешки, ще се трупат, пък е възможно и ощетяване от околни. Със силен дух ще преборите всички пречки.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
При вас се задържат влияния от първите дни на април, внимавайте в обвързване и се пазете от разправии с близки. Някои Телци мъчно се ориентират в оферти за нови партньорства и дейности, но други бързат и се претоварват, нерядко и грешат, притискайки околни да следват темпото. И да свършите много работа, няма да чуете веднага похвали, не се косете излишно.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В петък Водолеи ви окуражават да не отстъпвате пред делови пречки, можете да се справите, а и на друг да помогнете. Част от Близнаците разчитат и на по-влиятелни познати, в напрегнати ситуации ще им оказват ценни услуги, в някои случаи ще ходатайстват за поемане на перспективни поръчки, отговорни постове. И да сте ОК с парите, не ги пилейте, на пазар гледайте ефективността.

РАК (21.06 – 21.07)
Деловата седмица изтича, а вашите задачи се трупат, оформяте и някои нови планове за изява. На Раците ще им е нужна по-силна закрила от шефове и влиятелни познати, макар че идеите им са добри, обещават и хубави доходи. Потърсете дискретно покровители. Вечерта е за купони и приятни изненади, но дамите от знака да не бързат с флирт, не са се ориентирали в компанията…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В края на деловата седмица бързате за някакви промени, но не бива да влизате в спор с партньори, клиенти и шефове, и Везните не са настроени за отстъпки. Лъвовете да се овладеят, не са наясно с развоя на ситуацията, не им е стил да хвърлят труд нахалост, да пропиляват находчиви идеи. Нещата се развиват добре за тях, скоро ще се уверят и най-енергично ще подхванат проектите си.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В петък е време вие и Козирози да се върнете към стари планове и уговорки, както се казва – трябва да заложите на сигурно. В деловата сфера възникват непредвидени проблеми и Девите ще бъдат някак разочаровани, че усилията им в работата не са оценени високо. Приключете започнатите задачи и пренасочете усилия, малко по малко пари и похвали ще дойдат, трупате точки.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този петък като Лъвове се пазете от спор в деловата сфера, не помогна да осъществите амбициозни планове. Група Везни улавят, че се задават промени, наистина няма да са най-благотворни за замислите им. Време е да намалите разходите, да пестите, тъй като може да възникнат и финансови проблеми. Не е време за флиртове в пряк и преносен смисъл, минусите ще се оказват за вас.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
До следващия вторник делата ви се трупат, а поемате и доста обещания за услуги за близки. Няма как, нали ги обичате и уважавате, искате да им бъдете полезни при решаване на трудни въпроси. Скорпионите упорстват и по своите начинания, идеите им са чудесни, но не бързат за кариера и печалби. Успехът няма да избяга, много по-важно ви е впечатлението, които оставяте у колегите.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В петък не споделяте нашироко деловите си идеи, а те са навременни и обещават добри печалби. Стрелците улавят некоректност у част от колегите и партньорите си, уж действат като екип, а всеки тегли чергата към себе си. Не търпите неискреност, а и фактите говорят кой как се отнася към общи задачи. Трудно е, но с такт ще намерите плоскост за помирение и ефективна работа.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Този петък си налагате някакви ограничения, може би като Деви ще се хванете със стари ангажименти? При Козирозите влиянията са от 2-3 дни, чудесно са уловили подходящия момент за изпълнение на свои замисли, вероятно точно са разчели и силите си, нямат нужда от помощ. Колкото по-мобилизирани сте, толкова по-бързо и повече последователи привличате, а лидерството ви отива.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Завършвате деловата седмица пълни с енергия, ще внушавате и на Близнаци да не се предават пред пречки в начинанията. Водолеите са далновидни и си спестяват доста трудности с точно планиране, а и внимателно отношение към клиенти, партньори, колеги. Ако някой ви е помагал в работата, сега е ваш ред да върнете услуги, обучение, идеи. Вечерта е за дома, уютът там е ваша грижа.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Ведър петък, в работата имате подкрепа, която ви дава сили и за най-тежки задачи. Рибите ще бъдат доволни от свършено и спечелено, вечерта може да седнат на маса с колеги и близки и да полеят успеха. Част от знака са си направили по-лека програма за края на работната седмица, ще съчетават задължения с развлечения, пътища… Мнозина показват артистична природа.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top