Петъчен хороскоп – 10 юни

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък вие и Риби откривате нови шансове за делова изява, а още по-хубаво е, че ще действате с приятели. Едно, че повдига настроението, второ – усвоявате още умения, трето – разширявате кръга на познанствата. Овните ще бъдат доволни от постигнатото, могат да помогнат и на колеги било с услуга, било с препоръка. Другите ценят старанието ви и ще подкрепят новите ви начинания.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Петък е, навярно се чувствате поуморени, напоследък трябваше да се справите с доста трудности. Е, Телците ще има кога да отдъхнат и да се възстановят, някои май следва да са по-грижовни за здравето си. Важното е, че усилията им са дали много добри резултати. Ще се окуражите и за работа по нови проекти, има време за уговорки с точните хора, ако нещата тръгнат, печалбите са ОК.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Свършила – не свършила деловата седмица, вече идат предложения за нови изяви. Преценете си с какво да се хванете, за да не съжалявате после, че сте пропилели време със слабо доходни проекти. Близнаците имат покани за купони, няма да пропуснат забавления, а и имат нужда от глътка въздух. Не е изключено да увлечете в авантюра партньор с по-голяма възрастова разлика.

РАК (21.06 – 21.07)
Сега, а и в следващите дни ще разчитате на помощ от хора, с които не сте били много близки. Раците са енергични, стараят се по задачите, привличат и доста помощници, това харесва на шефовете. Вероятно е да ви възложат по-високи отговорности, но вие бъдете прецизни при уреждане в административни неща. Не бързайте да си връщате на опоненти, да не си навлечете нови затруднения.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Петък – не петък, заредени сте с енергия и амбиции, няма да ви харесват съветите на Везни да прокарвате по-дипломатично идеите си. При Лъвовете влиянията се задържат и в следващите дни, но колкото и да са уверени във високо покровителство и личен професионализъм, да не дразнят колеги и съперници. Печелите добре, ала пестете, пари си трябват за бита, за отпуск…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Изпълнявате стриктно програмата си за петък, работата върви, часовете за отдих и забавления са добре организирани. Девите ще бъдат доста доволни от края на тази делова седмица, навярно ще внушават и на близките си да ценят и пестят времето. Сега сте във форма и ако решите да насочите усилия в нещо по-трудно, резултатът ще бъде завиден даже друг да не се притече на помощ.

ЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Петък е и Водолеи ви подсказват търпение и гъвкавост, но ако съветвате и Лъвове да бъдат отстъпчиви – надали ще слушат. Везните да се съсредоточат в рутинните задачи, не е дошло време за новите им планове, а по започнатите неща не са изключени пропуски, грешки. Все още можете да си ги спестите, бъдете внимателни с възникващи проблеми и поддържайте техниката на ниво.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
За петък имате куп делови идеи, но едва ли е точният момент да се захванете с повечето, така че наблегнете на обичайните служебни задачи. Скорпионите да си оставят повече време за вкъщи и най-близки, общуването с домашните ще им вдъхне енергия, кураж. Някои са по-нетърпеливи, от припряност може да объркат добър план и резултатът е с грешки, а натоварването им се отразява.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
До следващия вторник има да изяснявате делови и лични въпроси със своето обкръжение, не ви се ще да търпите някои спънки. Част от тях сами ще си отпадат, за да премахнете други – вие сте се потрудили. Стрелците да обсъдят идеите си с най-близките, тази подкрепа е особено ценна в момента. Работите ви тръгват добре, печалбите ще растат, дайте си кратък отдих поне за вечерта…

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Хубав край на деловата седмица, получавате помощ от колеги, познати и близки точно когато ви е нужна. Усилията на Козирозите в работата са големи, резултатите водят нагоре в кариерата, а още по-приятно е, че разбирателството и в службата, и с компании е ОК. Внимателни сте при изпипване на детайлите, гледайте да се съобразявате повече и с мнението на по-влиятелните в кръга си.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък сте уморени, вероятно ще подсказвате и на Везни да не бързат с делови начинания. Водолеите да организират по-добре работата си, сега някои партньори и близки не могат да им помогнат, имат ли лични причини. Други пък вие припирате, налагате мнение, а това не харесва на хората даже да сте прави. Дайте си отдих, ободрете се със спокойствие, не с купони и авантюри.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Деловата седмица изтича, но вие и Овни получавате нови оферти за изява и печалби, ще наблегнете на срочното изпълнение. Е, после повечето Риби ще имат време да се видят с колеги и познати, да обсъдят интересуващи ги бизнес и лични въпроси, да обещаят подкрепа за близките. Срещите да бъдат по ваша инициатива, работата доста ви откъсва от кръга ви, а там е най-искрената обич.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top