Петъчен хороскоп – 11 март

Всички чакаме с нетърпение петъчния ден, с който по традиция завършва работната седмица. Днешният петък обаче няма да е „ден на майстора“, тъй като в събота ще отработваме предишния петък – 4 март. Затова вижте нашия петъчен хороскоп!

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък вие и Раци трябва да бъдете по-внимателни по финансови въпроси и при подбор на сътрудници, партньори. Напоследък Овните имаха доста делови трудности, вероятно са научили урока, че направената услуга подсказва и на кого могат да се опрат за бъдещо сътрудничество, приятели и познати не са само за купони. Ще има и такива поводи вечерта, вие не прекалявайте в нищо.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Днес вие и Везни трябва да внимавате с деловите натоварвания, които поемате, нужна ви е подкрепа. В някои случаи става дума за съвет и по-критичен поглед, вие лесно се палите за идеи, които не са най-печеливши. Телците да заложат на партньорство, в което се допълват с другите участници, така хем работят, хем усвояват куп тънкости на занаята. Съответно и успехите растат.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В петък вие и Водолеи не шумите много за работата си, но задачите ви са доста, а и не са лесни. При Близнаците влиянията се задържат и в първите дни на следващата седмица, до гуша им идва от служебни грижи и молби за помощ от близки, но ще издържат. Лека полека ще приключите започнатите неща и ще имате уважение и постъпления. Не бързайте да се изяснявате с мързеливци.

РАК (21.06 – 21.07)
В петък като Овните бъдете по-пестеливи и взискателни към делови и лични партньори, макар че за изяви и печалби няма да се притеснявате. Доста Раци получават трудни задачи от шефовете, но ще успеят да ги направят трамплин за кариера. Семейните да отделят много повече време на най-близките си, а и свободните сърца да се веселят, но да не забравят роднини и стари познати…

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Като вчера отделяте повече внимание на домашни и лични неща, а влиянията се задържат. Деловата седмица изтича, Лъвовете да наблягат на завършване на поетите професионални ангажименти. Колкото по-стриктни сте в работа и уреждане на финансови неща, толкова повече шансове за доходни начинания. Отделете специално време за деца и внуци, вашите уроци са безценни за тях.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Като в сряда се натъквате на доста делови трудности, а и Стрелците са като вас. Сега Девите имат добри шансове за перспективна работа, кариерата им ще върви обещаващо, понеже шефове и клиенти виждат колко старание и умения влагат в задачите. Свободните сърца от знака могат да срещнат човека, с когото да се обвържат трайно и щастливо, вече са по-сигурни за финансите си.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Петък е, като Телците трябва да внимавате много и да не поемате големи служебни напрежения. Но съвсем без упорство няма да мине, някои Везни сега получават перспективна служебна задача, други постъпват в голям екип и искат да блеснат. Съветвайте се с компетентни хора, за да не пилеете сили в безсмислени начинания. Ако имате семейни проблеми, решете ги дискретно.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Деловата седмица изтича, а вие сте си набелязали амбициозни задачи, това може да ви противопостави на колеги, познати, даже близки. Скорпионите да бъдат по-внимателни, не е изключено да надценяват възможностите, а и своите способности, критичността на околните не е безпочвена. Бъдете бдителни с финанси и не се хвърляйте във флиртове и авантюри, има риск да ви ощетят.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Петък – не петък, обмисляте внимателно деловата си стратегия, като Деви се натъквате на доста пречки. Група Стрелци разчитат на съдействие на колеги и познати, да оценяват обективно възможностите на хората, иначе сами ще са си виновни за несполуките. Пък трябва да се пазите и от интриганти, има такива. Отделете време за семейството, там разбират и подкрепят новите ви проекти.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Днес трябва да се съобразявате с мнението на близки и по-влиятелни колеги, а и в следващите дни не е препоръчително да пренебрегвате съветите им. Е, част от Козирозите няма да демонстрират връзките си с роднини и познати, които им помагат в кариерата, околните виждат само, че държат на своите домашни и дома. Ако сега подготвяте брак, не правете компромиси при своето решение.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
За края на тази делова седмица като Близнаци имате много задачи, ефектът от усилията ви е добър. Водолеите обичат да планират, обаче късметът им готви по-хубави изненади. При срещи получавате шансове за кариера и печалби, завързвате силни приятелства, възобновявате старите за перспективни бизнес и творчески начинания. Доверете се на усета си за хора, с някои опитът е горчив.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В петък правите делови уговорки за сътрудничество, още в понеделник трябва да се върнете към същите теми. Рибите да действат много предпазливо, идеите им са печеливши, но и акули са готови да се включат в начинанията. Дръжте се настрана от хора, които не зачитат професионални принципи и морал, и сега лицемерите не бива да ви заблудят. Обвързвайте се само с проверени колеги.

Автор: Антония Мечкова
Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top