Петъчен хороскоп – 13 май

ОВЕН (21.03 – 19.04)
В петък се налага да търсите подкрепа и услуги от хора, с които не сте били твърде близки. Овните да подбират внимателно – с някои хора ще се сработят, връзките в бъдеще може и да преминат в постоянно партньорство, коректни са и при изпълнение на уговорки, и за финанси. С други трудностите ще са доста, но и ваши грешки пречат на екипност. Проявете повече грижи към здравето си.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Този петък вие и Козирози много държите на деловите си идеи, но не е време за противопоставяне с колеги, клиенти и други познати, особено Водолеи. Телците имат основание да критикуват, но ще е по-добре, ако смекчат тона и не се хващат за дреболии. Шефове едва ли ще ви подкрепят и ситуацията може да се обърне срещу вас, да се ощетите. Флирт изкушава мнозина, да не бързат.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В края на тази делова седмица лесно намирате съмишленици за идеите си, но май не им разкривате целия си план. Близнаците да действат предпазливо по новите си начинания, може да попаднат в доста объркана ситуация. Други отделят много време за компании и купони, вероятно има и хора, които искат да им благодарят за оказаната помощ. Само не се поддавайте на тщестлавие…

РАК (21.06 – 21.07)
В петък не се впускайте подир големите си делови амбиции, макар че сигурно ви се ще да се видите поне с едно стъпало по-високо в йерархията. Раците да си дадат сметка за пречките в работата, да потърсят достоверна информация за предстоящи промени в екипа. Трябва да се подготвите за промените, които предчувствате. С каквото се хванете, не го зарязвайте свършено наполовина.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Този петък вие и Везни се натъквате на делови пречки, но с упорство ще се справите, а ще извлечете и неочаквани дивиденти. Вероятно става дума за хармонично партньорство и приятелства, окуражавате другите да се справят със своите трудности, не да хленчат. Лъвовете ще свалят малко летвата на претенциите, големите планове са да друг ден, сега гледат реалните приходи.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Като в сряда отделяте повече време за общуване, но това не значи, че ще си претупате работата. Напротив, Девите са и стриктни, и много бдителни, има доста подводни камъни за начинанията им и те го знаят. Ще използвате умело подходящи моменти за изпълнение на плана си, шансовете не са дълготрайни и затова ви трябва информация, подкрепа. И нови познати ще са ви от полза.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Този петък по примера на Лъвове ще упорствате за преодоляване на пречки в деловата сфера, от полза е за целия екип. Някои Везни са на ново място и старанието им е обяснимо, ще привлича симпатии, ще печели приятели. Но и между стари колеги не парадирате с постижения, а гледате да услужите, да предложите тактично идея за преодоляване на пречки. След време ще полеете.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В петък сте готови да се върнете към стари идеи и уговорки, но Стрелци не са на тази вълна. Скорпионите се натъкват на пречки, но да не слушат съвети от този и онзи, знаят кои са им приятели не от вчера, разчитат на помощ от сърце. Не се мъчете да хитрувате, макар че ви се иска да спечелите и по-бързо, и повече, шансовете са подвеждащи. Мнозина да бъдат грижовни към тонуса си.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
В петък доста делови неща не са ви ясни и ако Скорпиони напомнят за стари проекти, не бързате да се хванете за реализацията. Стрелците да се готвят за промени, поръчки и съвети на шефове ще им подскажат вярна посока. Но и по-упорито работете, има колеги, с които да обедините сили за по-висок резултат и печалби. Свободните сърца търсят нова връзка, ала липсва подходящ човек.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Днес вие и Телци много упорствате по деловите си идеи, но това не винаги е твърде положително. Козирозите да се помъчат с повече такт да убедят колеги и подчинени да се мобилизират за работа, има възможности за добри печалби на целия екип, не само на вас. Дамите от знака са изнервени, което не помага в делата, напротив. Ще постигнете желаното и трябва да му се зарадвате, нали…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
В петък като Телци трябва да се пазите от спорове. Не става дума само за противопоставяне с хора от този знак, а и за намеса в чужди разправии, щом не ви засягат пряко. Водолеите да запазят самообладание, в работата има доста трудности и трябва да се опазят от излишни и неплодоносни рискове. Някои ще си търсят нова работа, ще им е драго да е по-творческа, а и ще ги оценят.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Този петък печелите от упорития си труд, а приятели сякаш се надпреварват да ви подсказват нови и нови възможности за приходи. Група Риби нямат нищо против допълнителна дейност, но като анализират ситуацията, ще се убедят, че чуждите идеи не са твърде състоятелни. Приоритетите ви са точно определени, ако близки имат нужда от помощ – ще помогнете, трябва и време за почивка…

Подобни статии

Top