Петъчен хороскоп – 16 декември

ОВЕН

Днес ще бъдете прекалено честолюбиви и високомерни и това неминуемо ще доведе до спорове с колегите. Избягвайте тези, които нарочно се стремят да ви провокират. Насочете мислите си към предстоящите празници и към подаръците, с които искате да зарадвате близките си. Може да проверите и за изгодни оферти за зимната ваканция, която планирате. Така ще прекарате деня приятно и ще натрупате енергия за по-мащабни проекти, които ви очакват до края на годината.

ТЕЛЕЦ

Днес може малко да забавите темпото и да помечтаете за бъдещето. Не се отнасяйте обаче в миналото. Живейте тук и сега, тогава всеки проблем ще ви се струва нищожен и напълно разрешим. Успешно ще протекат важни преговори и съвещания. Може да сключите изгодни контракти с големи компании, които ще ви донесат стабилни финансови постъпления в бъдеще. Вечерта може да посветите на семейството си и най-вече на децата. Въпреки че приливът на енергия може да ви накара да се заемете с интензивно обучение или напрегната задача.

БЛИЗНАЦИ

Гледате идеалистично на света и неприятностите само укрепват вярата ви в приятелите и засилват надеждата ви за по-добро бъдеще. В деловите и личните партньорски отношения трябва да бъдете готови за бърз компромис. Взаимната откровеност и общи интереси ще способстват контактите. В края на деня превес ще вземат по-практичните неща. Приложете всичките си способности и таланти, за да постигнете добри резултати в работата си. Бъдете реалисти и не съжалявайте за това, което не е станало. Намирането на отдавна изгубена вещ ще ви зарадва неописуемо.

РАК

Днес ще се убедите, че работата ви не е била напразна и положените усилия най-накрая ще ви се отплатят. Ще завоювате уважението на колегите, сътрудниците и подчинените. Лесно ще се решават задачите, свързани с децата, домашните животни или здравето. Истинска яснота на мислите ще постигнете едва привечер, тогава и удовлетвореността от живота ви ще бъде пълна. Днес може да се наложи да се срещнете лице в лице със съперник в личния живот. Възможно е тази среща да се окаже за добро.

ЛЪВ

Обстоятелствата днес ще ви позволят да действате в съответствие със своите идеали. Лесно ще завоювате благоразположението на другите хора, дори и на своите идеологически противници. Общуването с хора от други градове и страни ще ви доставят огромно удоволствие, защото те няма да поставят под съмнение вашият авторитет и ще се възхищават на знанията и постиженията ви. Вечерта може да се спуснете от небесата и да се заемете с по-практични неща. Финансов проблем ще напомни за себе си и не очаквайте бързо разрешаване.

ДЕВА

Всичко е добре, когато свършва добре. Днес с пълна сила ще се уверите в правотата на тази поговорка. Може да разчитате не само на собствените си сили, но и на помощта на другите, за да успеете да се справите с всяка ситуация днес и да преодолеете препятствията по пътя към целта. Вашите собствени усилия ще донесат резултат едва в края на деня. Именно тогава насрочете важните срещи, преговори или пътувания. Не ви достига търпение, за да изгладите отношенията с любимия човек, но се постарайте да не влошавате ситуацията.

ВЕЗНИ

Отношението на околните ще се променя и смекчава. Ако вие проявите любезност и готовност да забравите предишните разногласия мирът ще бъде възстановен незабавно. Ако се запънете и настоявате на своето другата страна привидно ще се съгласи с вас, но нищо реално няма да се промени. Приемайте ситуацията спокойно и без нерви. Търсенето на информация и обсъждане на делови задачи оставете за късно вечерта или за другия ден. Не е желателно да тръгвате на дълъг път особено със собствен автомобил.

СКОРПИОН

Най-трудното вече е зад гърба ви. Затова не се мръщете и късметът отново ще ви се усмихне. Погледнете на ситуацията с оптимизъм и самоирония и може да се окажете победител. Оригиналният ви подход към работата ще привлече и най-големите скептици, за да ви помогнат да завършите успешно започнатия проект. Не се страхувате от съперници в любовта, но и не позволявайте те да се появят. Привечер може да проведете важен разговор с делови или брачен партньор, основен клиент и да засегнете отдавна забравени теми.

СТРЕЛЕЦ

Днес всички врати ще бъдат отворени за вас. Очаква ви нов прилив на творческо вдъхновение и освобождаване от сковаващите ограничения, страхове и условности. Не забравяйте и за материалната страна на живота. Потърсете на време нови източници на финанси, за да не се притеснявате за предстоящите празници. Ако довечера имате романтична среща се постарайте тя да не продължи до много късно. Ако навреме не сложите точка на вечерта нещата може да преминат във фаза, за която още не сте готови и да приключат неприятно.

КОЗИРОГ

Днес не очаквайте особен прогрес в работата. Разбира се известно раздвижване може да има, но то ще бъде незначително. Атмосферата у дома се нагорещява всеки ден и причина за това е вашата прекалена отдаденост на работата и все по-големите ви закъснения. Ще трябва да проявите невероятна гъвкавост и чувствителност, за да си възвърнете доверието на любимия човек. Накрая нещата ще се подредят, макар и не по най-добрия начин. Някои от вас може да останат до късно пред компютъра в търсене на информация или няма да могат да оставят интересна книга.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е сравнително благоприятен за вас. Отношенията ви с околните постепенно стават по-топли и дружелюбни. Ще възстановите някои приятелски връзки и благодарение на своята търпимост и съпричастност към чуждата гледна точка ще създадете и нови полезни контакти. Любимият ви човек най-накрая се прибира след дълго отсъствие и вие сте на върха на щастието. На работното място предстоят реорганизации и шефът ви обещава престижна длъжност. Какво повече може да се желае от живота.

РИБИ

Песимистичният ви поглед към живота ще ви докара депресия и унило настроение. Радвайте се на постигнатия успех и гледайте по-оптимистично на бъдещето. Днес ще успеете да изпълните отдавнашна своя мечта, която не признавате дори и пред себе си. Вечерта може да бъдете обхванати от желание да въведете ред и да свършите нещо полезно и практично. Може да изненадате семейството или любимия човек с оригинална, приготвена лично от вас вечеря или друго интересно мероприятие.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top