Петъчен хороскоп – 26 февруари

хороскоп

ОВЕН (21.03 – 19.04)
И предишните дни бяха трудни, но сега деловата седмица изтича, утроете бдителността. Овните като Лъвовете да се подготвят и за повече критика, ако започват дейност по нови задачи. Втори да не се увличат твърде във флиртове и купони, това обещава напрежение и ядове. Ако мечтаете за смяна на работа и екип, изчакайте. Променяте ли нещо на старото място, да е без спорове, кавги.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък се ограничавате в неотложни делови задачи, но ако остане време – ще се върнете и към стари идеи. Телците ще внушават и на Стрелци да не забравят своите. Някои малко избързват с купоните, а е важно да работят съсредоточено до приключване на нещата, после ще празнуват. Упоритите ви усилия носят високи резултати, печалбите радват, обмислили сте всичко така, както трябва.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Деловата седмица изтича, но вие упорствате да приключите и най-малката задача. Близнаците и Козирозите днес са на една вълна, настойчиви са и близките им Скорпиони. Но все пак не забравяйте личните си неща, денят е добър за уреждане на семейни въпроси и любовни връзки. Само трябва да си дадете кратък отдих, да отделите време за най-близките, за обсъдите общ план.

РАК (21.06 – 21.07)
Уж деловата седмица свършва, а вие и Риби искате да се изявите в нови професионални начинания. В събота и неделя тези въпроси ще минат на по-заден план, така че Раците да направят нужното днес, но без припряност. Някои имат доста възможности и трябва да избират, други са по-сигурни, когато действат сами. Е, вечерта е за купони, но полейте успехите с мярка.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
В петък като Овните се натъквате на пречки и критично отношение особено ако действате по свои нови проекти. Това обаче няма да обезкуражи Лъвовете, умело се приспособяват към ситуацията в деловата сфера. Други просто не чуват забележките на околните, искат да уредят личния си живот и трябва да се каже, имат добри перспективи за връзка, брак, потомство и особено дамите.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
За петък имате доста амбициозни делови идеи, но май днес е по-разумно да действате в екип с колеги и изпитани партньори, а не самостоятелно. Девите могат да бъдат много търпеливи, когато се налага, сега това е от полза. Не е уместно да говорите надълго за намеренията си, преценили сте си силите и стъпка по стъпка ще ги изпълните, а и ще умножавате симпатиите на околните.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
В петък хвърляте много енергия в дейността си, но не потъвайте толкова в детайли, няма да е от полза. Част от Везните са окуражени от първи резултати в дейността си, но няма гаранция, че всичко ще продължава в същото темпо. Ако шефовете вече ви възлагат високи отговорности, колеги може да завъртят интрига или да ви оставят по-тежка и неприятна част от работа. Не са познали.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В края на деловата седмица Близнаци и Козирози ви заразяват с упоритостта си в работата. Скорпионите не са твърде доволни от дисциплината в екипа, но няма да наставляват колеги и подчинени, а ще гледат своите задачи. И понеже напредвате, това кара и другите да се стегнат, да позабравят клюките. Макар и тежичко, вървите към добри резултати, някои от знака правят хубава кариера.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този петък по примера на Телците трябва да се върнете към по-стари уговорки и идеи. Група Стрелци са готови да упорстват по начинания, които им се струват печеливши, но скоро ще се уверят, че това не е уместно. Уреждайте стриктно финансови и други въпроси с колеги, партньори, клиенти, нали се казва: чисти сметки – добри приятели. Уловите ли завист, овреме се дръпнете.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък по упорство в работата можете да се мерите само с Близнаци, дано и Скорпиони ви последват. И все пак Козирозите да не прекаляват, преумора и свръхголеми амбиции се отразяват, може да доведат и до сериозни ядове при изпълнение на някои задачи. Отдъхнете, отделете време за близките, спомнете си какво сте им обещавали, навярно разчитат на ваша подкрепа, окуражаване…

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Петък – не петък, планирали сте си куп делови задачи и ще упорствате по тях. Водолеите да действат внимателно, не е изключено съзнателно подвеждане от хора в кръга им, може да ги ощетят. Печалбите и похвалите и без това се бавят, бъдете по-бдителни, за да си спестите чужда некоректност. Мнозина намират добър покровител и наставник, наистина им е нужна подкрепа за трудните дни.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В петък вие и Раци сте ентусиазирани за нови изяви, май трябва да искате някаква помощ и от околните. Рибите ще имат късмет да получат навременни съвети и услуги от влиятелни личности, но и колеги харесват стила им на поведение в професионалната сфера, не допускат завист, некоректност. По усет улавяте кога и как да действате, резултатите окуражават за още проекти.

Източник: novinar.bg
Автор: Антония Мечкова

Подобни статии

Top