Петъчен хороскоп – 27 април

Дневен хороскоп за всички зодии

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Петък ви настройва критично, в работата има разни проблеми. Няма смисъл Овните да спорят с околните, а обсъждането на чужди кусури ще им докара и още ядове. Просто проследявайте развоя на ситуацията и се възползвайте от появяващите се мимолетни шансове, вършете си тихо и кротко поетите задачи, а вечерта отпуснете с приятели. Така необвързаните може да срещнат любовта.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
В петък като Скорпионите трябва да уреждате стриктно делата си, важни за кариерата. Телците имат чудесни замисли, да ги превърнат в точна програма за действие, да намерят и организират сътрудници сега. Шефове и влиятелни покровители ще оценят усилията ви по достойнство, може да ви издигнат. Е, ще има завист и клюки, не се поддавайте, а развивайте перспективните идеи.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В края на деловата седмица трябва да следвате чужди идеи и поръчки, а не ви се ще като на Стрелци да търсите услуги от близки и познати. През уикенда Близнаците ще имат повече време да обмислят кого и за какво да помолят. Е, радвайте се на малките си успехи, големи също ще има, сега слагате основа за работата. Важно е да плувате по течението, не да отстоявате свои инициативи.

РАК (21.06 – 21.07)
Ако вчера можеше да изчакате деловия развой, сега пречки ви карат да ускорите нещата. Раците да не се подвеждат по това изкушение, за работата е по-полезно да търсят допълнителна информация, да усвояват нови знания и умения. Приятелите разчитат на професионализма ви, те ще ви подкрепят за реализация на идеи. За момента пестете пари и ловете благоприятни шансове.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Като в сряда имате доста задачи, но трудности няма да ви уплашат. Вие и Деви сега сте наясно, че начинания не тръгват лесно. Едни Лъвове ще се заемат със съвсем нова за тях дейност, но старанието им ще ги изведе към успех, печалба и по-високи места. Втори утвърждават позициите си в престижен екип. Трети слагат край на интриги на колеги, които са ги дразнили и даже са ги спъвали…

ДЕВА (23.08 – 22.09)
В петък вие и Лъвове срещате трудности при реализация на свои идеи, но все пак сте подготвили сериозно дейността си. Девите да не позволяват емоциите да вземат връх, иначе дребни пречки ще разстроят и забавят изпълнението на чудесни идеи. Критични сте към околните, има си и защо, но сега не е момент да им навирате слабостите в очите. Периодът не е подходящ за смяна на екип.

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Краят на тази делова седмица ще ви се види по-тежък, май сега се чувствате уморени или не във форма. Споко, Везните имат време за отдих и тонизиране, да прекарват повече на открито, красивата природа цери лошите настроения. Някои се колебаят в работа, боят се от нови задачи и финансови грижи, но могат да преодолеят пречките. Използвайте шансове в хармония с най-близки.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
В петък като Телците бъдете стриктни в делата, с които се заемате, имате шанс да напредвате в службата, да привлечете съюзници. Скорпионите са окрилени от идеите, обещават печалби, кариера, затова бързат да намерят много добри професионалисти за екипа. Начинанието е печелившо за всички, но уреждайте точно и правни, и финансови неща, важно е колкото и всеотдайната ви работа.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Завършвате тази делова седмица като Близнаци – нетърпеливи сте в работа, а не ви се искат услуги от роднини, приятели. Стрелците може да създадат нови и перспективни професионални познанства, хората с желание им помагат. С едни тепърва ще заздравявате приятелство, с други ще има скорошни поводи за празнуване. Обичате купони, а има какво да полеете, чувате и хубави вести.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
В петък се очертават пътища, срещи, ровене в информация, работата поставя нови задачи. Козирозите да се съсредоточат в задълженията си, има риск от несполуки и щети, а не им се ще да изостават от колеги и познати. Втори да се пазят от интригите в екипа и от свои амбиции, сами „смаляват” постигнатото. Можете да получите по-високи отговорности, важно е дейността да ви радва.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
До вторник се налага да поемате доста задачи от колеги и познати, но няма да сте на загуба. Даже напротив, доста Водолеи ще бъдат доволни от спечелено и предоставени възможности за получаване на доходи в бъдеще. Някои се готвят за нова работа и екип, дейността е интересна, но ще изисква усъвършенстване на делови умения. Не давайте воля на емоции, май резки думи засягат околни.

РИБИ (20.02 – 20.03)
Хубав петък, вероятно успявате да изясните и уредите някакви проблеми, които са ви тревожели в делови и личен план. Рибите да бъдат внимателни и с близки, макар че там разногласията им изглеждат лесни за изчистване, пак си трябват такт, търпение, загриженост. Заемате се с нова и доходна дейност, на път също ви върви, опознавате други краи ща и хора, намирате нови приятели.

Подобни статии

Top