Петъчен хороскоп – 5 май

ОВЕН

Днес не прибързвайте, защото ако искате да постигнете успех трябва предварително да направите точен план за действие и да се придържате към него. Важно е да вземате самостоятелни и уравновесени решения без да разчитате на околните. Бъдете готови да отстоявате своите интереси. Едва ли ще успеете обаче да избегнете споровете в семейството. Днес може да получите приятни известия или да се срещнете с хора, които отдавна не сте виждали. Финансовото ви положение е стабилно. Може да получите очаквани пари, подаръци или приятни изненади. Важно е обаче да изчистите дълговете си и да започнете на чисто.

ТЕЛЕЦ

Ако бъдете внимателни и разумни и се въздържате от необмислени постъпки и изказвания едва ли ще срещнете сериозни спънки и проблеми през днешния ден. Може да се занимавате с неща, които изискват изобретателност и нестандартен поглед. Много експерименти ще завършат успешно. Втората половина от деня е подходяща за решаване на юридически въпроси, оформяне на документи. Времето е подходящо за вземане на решения, свързани с работата, кариерата или бизнеса. Може да обсъдите с близките си хора плановете си за бъдещето. Вашата деликатност и добър вкус ще направят добро впечатление на новите ви познати.

БЛИЗНАЦИ

Денят е благоприятен и може да успеете в много начинания. Както и да се стекат обстоятелствата не се отказвайте от плановете си и вашата настойчивост ще бъде възнаградена. Днес може да получите неочаквани предложения, които ще ви отворят нови перспективи. Много от вас няма да изпуснат точния момент и ще проявят инициатива, за да направят живота си по-смислен и инитересен. Ще имате възможност да довършите започнати проекти и ще останете доволни от резултата. Близките ви ще се гордеят с вас и ще се радват на вашите успехи. Вечерта с удоволствие може да приемате гости или да си устроите семеен празник.

РАК

Днес може да направите много неща както за себе си, така и за хората около вас. Може да помогнете на тези, които са се оказали в трудно положение, да решите важни въпроси. Благоприятното стечение на обстоятелствата ще ви позволи да довършите неща, с които отдавна се опитвате да се справите. Важно е да споделите с близките си всичко, което ви тревожи и вълнува. Те ще ви разберат и ще ви помогнат според силите си. Откровеността и честността ще ви помогнат да изгладите отношенията с всички, с които доскоро не сте намирали общ език. Неочаквани новини или покани ще разнообразят вашата вечер.

ЛЪВ

Късметът е на ваша страна, затова се възползвайте от възможността да постигнете отдавна преследваните си цели. Имате шанс да реализирате някакви предишни планове и да осъществите своите смели идеи. Възможно е днес да се запознаете с интересни хора или да срещнете такива, с които в миналото са ви свързвали по-тесни отношения. Добри финансови сделки или парични постъпления може да очаквате през този ден. Много от вас ще успеят да се сдобият с неща, за които отдавна си мечтаят или да зарадват близките си с много приятни подаръци.

ДЕВА

Днес бъдете внимателни, защото денят може да ви поднесе доста неприятни изненади. Не забравяйте, че всякакви проблеми скоро ще бъдат разрешени или просто няма да са актуални, а затрудненията ще са временни. Затова не разваляйте отношенията си с обкръжението със спорове за несъществени неща. Отложте решението на важните въпроси, така ще избегнете конфликтите и обидите. Днес не са изключени интересни запознанства и срещи с необикновени хора. Възможно е сред тях да бъде и вашата половинка. Такава среща ще положи началото на приятелски или романтични отношения.

ВЕЗНИ

Имате възможност през този ден да довършите започнатите отпреди проекти и да разрешите въпроси, които отдавна не ви дават мира. Преди обаче да започнете нещо ново трябва спокойно да обмислите всичко, да прецените своите сили и възможности, да се посъветвате с хора, чието мнение цените. Днес може да получите очаквани пари. Може да ви върнат стари дългове или да ви заплатят за свършена по-рано работа. Пътуванията ще са успешни и приятни. Смяната на обстановката ще ви се отрази много добре. Ще почувстате прилив на сили ина много неща ще погледнете от нов ъгъл.

СКОРПИОН

Днес може да постигнете много ако не отлагате работата си и не се отдавате на мързел. Сега може и трябва да действате решително, а интуицията ще ви подскаже точния момент и какво именно трябва да предприемете. Без дълги размишления и съмнения трябва да приемете интересните предложения и да подкрепите инициативи, коти си заслужават. Общуването днес ще ви се удава лесно, може да направите благоприятно впечатление на хората, от които се интересувате. Романтично увлечение може да постави началото на отношения, които ще изиграят важна роля във вашия живот.

СТРЕЛЕЦ

Денят ви ще протече спокойно ако вие самите не си създадете проблеми. Ръководете се от здравия си разум и не се поддавайте на мимолетни емоции. Правете това, което е нужно на вас и другите дори и да не е лесно. Много от вас днес лесно се поддават на провокации и по-често от обикновено ще спорят с околните и ще предизвикват конфликти. Но ако успеете да се овладеете и погледнете на ситуацията отстрани ще разберете, че да се държите спокойно и благоразумно ще е по-полезно във всяко отношение. Финансовата ситуация е нестабилна и не е желателно да рискувате парите си за хазарт или съмнителни сделки.

КОЗИРОГ

Днес няма да може да разчитате на късмет и да очаквате подаръци от съдбата. Ако искате да постигнете успех ще трябва да се потрудите повече. Рутинните ви задължения може да изискват от вас повече усилия от обикновено. При това е възможно да възникват хаос и най-различни неразбории, многочислени малки спорове, които ще ви дразнят много и ще ви натоварят значително. Интуицията ще ви подскаже дали да започнете нещо, което ви се струва интересно и перспективно. Важното е да не стоите без работа, защото безделието ще породи само мрачни мисли и лошо настроение.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви ще мине по-спокойно ако бъдете по-предпазливи и не рискувате там, където това не е нужно. Може да вземате важни решения и да строите планове, но е много важно правилно да прецените своите възможности и да не разчитате на това, че всичко ще се нареди както на вас ви се иска. Има вероятност да получите някои очаквани суми и да направите сполучливи покупки и сделки. Някои от вас може да направят полезни запознанства и контакти, да се договорят за съвместна дейност със стари делови партньори. Вечерта е подходяща за почивка в тесен семеен кръг и ще ви донесе много положителни емоции.

РИБИ

В ума ви се въртят нови планове и замисли, но не винаги замисленото може да се реализира. Постарайте се критично да разгледате всички идеи, да видите слабите им места и тогава да прецените дали ще могат да бъдат реализирани на практика. Само така ще избегнете разочарованията от провалените ви замисли. Общуването и контактите днес няма да са проблем за вас. Бързо ще намирате нужните ви хора и бързо ще разбирате с кого и кога трябва обсъдите важни въпроси. Някои ще намерят нови делови партньори, които могат да станат и близки ваши приятели. Може да научите нова информация, която скоро ще може да приложите на практика.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top