Петъчен хороскоп – 5 февруари

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Петък – не петък, като на Девите може да ви падне случай да реализирате деловите си планове. Иначе Овните да не се изтъкват твърде в екип и пред познати, сега е добре да се придържат към рутинни задължения и отношения. Е, ако се налагат промени в служебен план, ще се справите и с по-трудни ситуации. Ако нещата са обичайни, дайте си отдих, организирайте забавления.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
Ако вчера припряността ви беше простена, сега не бива да бързате за делови промени, има и домашни задачи. Друг въпрос, че на вас задълженията вкъщи не ви тежат, даже понякога са ви своеобразна почивка. Телците да не се изкушават от пътуване и преместване. След напрегнат работен ден общуване с близки ще ви тонизира, а и ще забележите промени у тях, които ще ви радват…

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
В края на тази делова седмица съвсем като Козирозите трябва да упорствате по задачите си, резултатите няма да ви подминат. Близнаците имат и доста смели идеи, с които могат да привлекат вниманието на бъдещи партньори или работодатели. Ще използвате познанства, възможности за вложения, но най-важна е компетентността, с която намирате изхода от една или друга ситуация.

РАК (21.06 – 21.07)
Уморителен петък, важни служебни и домашни задачи трябва да свършите сами. Раците ще намерят начин да изпълнят плана си, но вечерта или пък в близките дни да си дадат повече отдих. Ще се чувствате удовлетворени от признанието на близките, а в деловата сфера са възможни повишение, куп интересни оферти за изява и, разбира се, печалби – майсторството ви е завидно.

ЛЪВ (22.07 – 22.08)
Ако в петък Риби ви внушават да се върнете към стари проблеми и идеи, няма да ви е драго, обмисляте друга стратегия. Лъвовете обичат компании, а сега се държат настрана, обсъждат план само в тесен кръг, даже може да се подразнят от ненадейни гости. Споко, няма да изоставите несвършена работа, а имате и предани партньори, и занапред няма да прехвърлят отговорност на чужд гръб.

ДЕВА (23.08 – 22.09)
Петък е, но вие се надявате на добри делови шансове, ще подтикват и Овни да ги използват за изява и печалби. Вас пък Скорпиони ще ви окуражават, че без трудности няма как да изпълните новите си проекти. Девите ще работят много упорито, после ще си наваксат отдих, общуване с приятели и познати. Колкото и да ви е напрегнато, грижата да не поемат излишни рискове си остава ваша…

ВЕЗНИ (23.09 – 22.10)
Деловата седмица изтича и вие се насочвате към развлечения, отдих. Група Везни ще отделят време само за себе си, трябва да обмислят бъдещи изяви и планове. А и мнозина са уверени в уменията и коректността на колегите, с които действат по съвместни задачи, няма защо да им висят над главата, ще се оправят сами… Среща със стари познати ви кара да мислите за друга дейност.

СКОРПИОН (23.10 – 21.11)
Петък идва със сериозни трудности и особено ако почвате някакви инициативи сега. Скорпионите ще насърчават и Деви да се преборят за своите идеи въпреки пречките. За вас тенденцията е характерна до вторник, можете да промените нещо в плана, а и по-задълбочено да анализирате партньорствата. Ще намерите изход от положението и доста ще спечелите, макар не най-бързо.

СТРЕЛЕЦ (22.11 – 21.12)
Този петък трябва да действате оперативно, а вие кой знае защо се колебаете, отлагате… Стрелците да внимават, може да си докарат ядове с финанси. Някои ще получат ценни съвети от близки, по-опитни хора или родители им показват разумни решения на трудните задачи. Ако си откриете грешка, мъчете се да наваксате пропуските, а не да ги криете, големи амбиции понякога подвеждат.

КОЗИРОГ (22.12 – 20.01)
Приключвате деловата седмица като Близнаците с много задачи, но ще работите най-упорито, сигурни сте в сполуката и печалбите. Сега Козирозите да разчитат на по-добро възнаграждение и по-високи служебни отговорности, ако пък търсят място – нови шефове с интерес посрещат предложенията им. Не отлагайте отдиха, макар че бързо възстановявате сили. Близките искат услуги.

ВОДОЛЕЙ (21.01 – 19.02)
Този петък упорствате по задачите си, но успехите не бързат, нито печалбите. Повечето Водолеи да мислят в дългосрочен план, за днес трябва да отложат начинания, пътувания и даже обещания. Не ви е по вкуса, но е по-добре реално да прецените условията и да действате според тях. А е важно и да запазите спокойствие, увереност в идеите си, вие вдъхвате кураж на близки, партньори.

РИБИ (20.02 – 20.03)
В петък не искайте от Лъвове да се връщат към стари идеи и уговорки, вече обмислят други. Рибите пък имат покани или им се ходи на купони, да се повеселят с мярка, защото не бива да отлагат много дълго поети ангажименти. Дръжте сметка за последиците на това, с което се заемате, ако прецените – мислете за професионалното си обогатяване или търсете по-опитни партньори.

Източник: novinar.bg

Подобни статии

Top