Петъчен хороскоп – 7 април

хороскоп

ОВЕН

С каквото и да се занимавате днес го правете след разумно обмисляне и не забравяйте практичната страна на всяка идея и начинание. Актуални са всички неща, свързани с покупки, съхранение и разпределение на личните ресурси, повишаване на индивидуалното благосъстояние. Ако възнамерявате да заминете в друга страна помислете добре с какво ще живеете там. Въобще днес дръжте под око финансовата страна на всеки въпрос, който влиза в полезрението ви.

ТЕЛЕЦ

Повишават се шансовете ви да подобрите жизнените си условия, да получите допълнителни доходи. Може да постигнете известна хармония в отношенията с хората около вас. Апетитът и желанията ви нарастват, в това число и в деловата сфера. През този период може да се ориентирате в собствените си представи за живота. Превес ще вземат личните ви нужди и желания, а тези на другите, дори на най-близките ви, остават на заден план.

БЛИЗНАЦИ

Финансовата ситуация отива към голямо подобрение, но не си струва да го съобщавате на всички около вас. Има доста завистници, дори сред хората, които приемате за ваши приятели и не ви минава през ума да ги подозирате в подобни мисли. Обърнете допълнително внимание на здравето си. От него зависи вашето настроение и способност да се справите със задълженията си. Може да ви се прииска днес коренно да промените имиджа си. И да се представите в абсолютно нов и стилен образ, който много ви отива.

РАК

Днес се гответе внимателно за всичко, което ви предстои без да бързате, за да не пропуснете нещо. Това е особено важно ако от изхода на този проект зависи не само настоящето ви, но и по-далечното бъдеще. Склонни сте да действате повече в собствен интерес и да пренебрегнете потребностите на децата или други скъпи за вас хора. Не игнорирайте желанията и намеренията им и не ограничавайте реализацията на творческия им потенциал. Не се опитвайте да ги промените, а ги приемете такива каквито са.

ЛЪВ

Дори и да ни искате днес ще се наложи да станете по-практични и да отделите повече внимание за решаване на финансови въпроси. Възможно е да не направите окончателен извод за това как да харчите доходите си. Днес те ща основно от професионална дейност или от реализацията на лични планове. Не е изключено да поискате индивидуалния и семейния ви бюджет да бъдат разделени. Не си играйте на тайни, защото днес всичко бързо става явно. Обсъдете всички важни въпроси с близките си.

ДЕВА

Днес ще ви доставят удоволствие всички занимания, които са съпроводени с материални ефекти и даващи гарантиран финансов резултат. Ще се стремите към стабилност и надеждност, обезпеченост, но не се ограничавайте и не търсете само меркантилен интерес. Днес може значително да разширите кръгозора си като общувате с интересни хора и участвате в делата на близкия си човек, с когото споделяте живота си. Струва си да се запознаете с някои юридически положения, свързани с вашата работа. От това може да зависи успеха на текущия проект.

ВЕЗНИ

Днес успешно ще попълните личния или семейния бюджет. Имате шанс да вложите средства в печеливш бизнес. Също така има голяма вероятност да получите допълнителни доходи от съвместна дейност или дял от съвместен проект. Днес не действайте прибързано и не пришпорвайте събитията. Всичко, което не сте успели да свършите сега, може да наваксате утре и възможно е дори да спечелите от това забавяне. Освен това днес не сте в състояние да виждате достатъчно ясно някои усложняващи обстоятелства като рискове и възможна измама.

СКОРПИОН

Днес се старайте по-внимателно да водите финансовите дела и да не се доверявате на нечий широк жест или на неопределените обещания на другите хора. Чуждата благотворителност и спокойствие може да скриват съвсем други намерения и твърде неблагоприятни обстоятелства. Гледайте да не изпаднете в зависимост от тези, с които си имате работа днес. Психологическата или финансовата зависимост може да ви излезе много скъпо. Това ще ви постави в недобро положение в очите на деловите партньори и клиенти и да ви лиши от положителна репутация.

СТРЕЛЕЦ

Днес прибързаността и припрените действия може да ви окажат мечешка услуга. Имате нужда от по-спокойна атмосфера и предсказуемост в ежедневието. Постарайте се и вие да бъдете по-практични и последователни в дейността си. Не търсете външен ефект. Преди да пристъпите към необичаен проект се ориентирайте добре в изискванията на хората, които ви го предоставят за изпълнение. Само така ще успеете да постигнете успех и да задоволите желанията на клиентите. Пазете се от интригите и завистта на конкурентите.

КОЗИРОГ

Пред вас има много време и може без да се притеснявате да се занимавате с неща, които харесвате цял ден. Времето е много подходящо да общувате с интересни хора. Може да имате успех в залаганията и да спечелите добра за вашите стандарти сума. Планираното пътешествие ще се осъществи и ще ви донесе много емоции интересни преживявания. Посещението на рекламни акции, разпродажби и презентации ще даде прекрасни резултати и идеи за ваши бъдещи проекти.

ВОДОЛЕЙ

Семейните отношения през този ден ще ви донесат много положителни емоции. Ако намерите време за битовите проблеми и да окажете помощ на родителите и близките си то усърдието ви ще бъде достойно възнаградени по достойнство. Времето е подходящо за семейни обеди и юбилейни събирания. Ако се намирате далеч от дома може да окажат подкрепа ваши съотечественици и земляци.

РИБИ

Днес сте обхванати от емоционална и материална щедрост. Всеки, който се окаже под вашето покровителство, може да се облагодетелства от вашето внимание и грижи. Моментът е подходящ за едри придобивки, които покрай ползата си, ще покажат и вашия социален статус. Всички тайни и недоизказани неща между вас и вашия любим бързо ще станат достояние на широк кръг от хора. Затова не ви съветваме да търсите помощ от приятелите си, за да разрешавате лични проблеми.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top