Петъчен хороскоп - 7 октомври - DC news

Петъчен хороскоп – 7 октомври

ОВЕН

Деловата активност ще е повишена днес. Ще се опитате да поправите грешно решение, което застрашава отношенията ви с приятелите и колегите, а също и материалното ви състояние. Отстоявайте правата си и не позволявайте на прекалено агресивен колега да заеме полагащата ви се длъжност. Въздържайте се от необмислени действия, прибързани обещания и грандиозни идеи. Не сте в състояние трезво да преценявате ситуацията. Бъдете внимателни с любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ

Дългоочаквана любов може да почука и на вашата врата. Неочаквана среща на гости при ваши приятели може да доведе до романтични отношения, но не изпреварвайте събитията и не реагирайте прекалено бурно и емоционално. Във финансовата сфера нещата се развиват повече от добре. Ще ви върнат дългове или ще получите очаквана премия. Забравете обаче за хазартните игри, любовните авантюрки и не злоупотребявайте с алкохола.

БЛИЗНАЦИ

Честолюбиви сте и искате да постигнете успех на всяка цена. Възможно е вашият ентусиазъм и предприемчивост да бъдат оценени. Обединете усилията си с колегите и ще може да се справите с възникналите проблеми и да се радвате на плодовте на своя труд. Разходките сред природата ще ви разтоварят от проблемите в личния ви живот, въпреки че ще напомнят за щастливите мигове с любимия човек.

РАК

Днес е възможно да намерите отдавна мечтаната работа, която ще ви донесе удовлетворение и завиден доход. Сдържайте емоциите при общуване с неприятни личности. Не хабете усилия да им доказвате правотата си и не допускайте оскърбления. Насочете енергията си в положителна посока. Във финансово отношение не ви очакват проблеми. В семейния живот се очакват усложнения заради действията на член на семейството.

ЛЪВ

Колкото и да ви се струва трудно, днес ще постигнете успех с набелязаната цел. Работата с информация и прекрасната ви памет ще ви помогне за това. Някои стари обещания може да бъдат изпълнени сега. Вероятно е влошаване на семейните отношения. Завишените претенции на партньора и вашата агресивна реакция може да доведат до окончателен разрив. Денят е благоприятен за делови срещи и подписване на важни документи.

ДЕВА

Днес ще трябва да проявите инициатива и настойчивост, за да укрепите собствените си позиции на работното място. Не се размотавайте, а отрано се заемете с работата си. Юридически, финансови и професионални въпроси може да решавате самостоятелни и без да търсите чужда помощ. Бъдете по-икономични с парите. Пътуването ще се окаже по-приятно и успешно ако вземете със себе си добър приятел.

ВЕЗНИ

Интуицията ще ви помогне да намерите необходимите контакти и хора, за да се справите с неотложните задачи. Възможно е да ви предложат добра длъжност или изгодно предложение за партньорство. Съдбата подкрепя смелите, а не тези, които гледат негативно на живота. Благоприятен ден за нови делови запознанства. Не е изключено да си намерите влиятелен покровител.

СКОРПИОН

Имате шанс да поставите стабилни основи на бъдещето си. Най-важната ви задача е подобряването на материалното ви благосъстояние, знанията и уменията. Деловата активност ще ви донесе изкачване и пропадане. Независимо от всички трудности в края на пътя ви очаква голям успех. Не се доверявайте на всички, за да не изпаднете в психическа и материална зависимост. Децата ще ви радват със своите успехи.

СТРЕЛЕЦ

Търпението и трудолюбието ще ви позволят да получите помощта на колегите и шефа, а също и пари от партньорите си, за да се справите успешно с работата си през първата половина от деня. Проявявайте трезвост и здрав разум във всички бизнес начинания, защото ако вложите пари в непроучен проект най-вероятно няма да ги видите повече. Преговорите с деловите партньори и важни срещи ще завършат с успех. Пътуванията обаче отложете за по-подходящо време.

КОЗИРОГ

Ако искате да преуспеете значи е време да продължите с образованието и подобряване на уменията ви. Като цяло източницити еви на доход няма да се променят. Може да напрвите успешни покупки на вещи за дома или ремонт на автомобила. Неприятна информация ще ви накара да преосмислите отношенията си с хора от близкия ви кръг. Вечерта може да ви изненадат с някои романтични преживявания и срещи.

ВОДОЛЕЙ

Възможно е днес да срещнете нови партньори в бизнеса, които да ви станат и близки приятели. Освободете се от всичко негативно и пред вас ще се отворят нови врати. Вие сте неповторими и своеобразни, надарени с много таланти. Само трябва да насочите своята енергия и да използвате своите качества в правилна посока. Възможно е по-късно през деня ентусиазма ви да се смени с разочарование. Не се поддавайте на негативните емоции, защото атмосферата у дома и в семейството зависи напълно от вас.

РИБИ

Възползвайте се от протекциите, които ви предлагат, за да постигнете успех в професионално отношение. Новото работно място ще ви позволи напълно да промените начина си на живот. Не забравяйте да се отблагодарите за оказаната помощ, за да не съжалявате за своята неблагодарност. По-малко се оплаквайте и гледайте по-уверено и оптимистично на бъдещето си. Ако финансовото ви състояние ви тревожи може да разчитате на подкрепата на роднини или да вземете кредит.

Източник: astrovega.org

Подобни статии

Top