Петъчен хороскоп

Седмичен хороскоп

Овен Този петък може да не е един от най-безопасните дни за вас. Бъдете предпазливи при боравене с остри предмети и ножове. Освен това се въздържайте се от процедури, свързани с донорство и кръвопреливане.

Телец Денят е добър за уреждането на юридически въпроси, свързани с пътуване в чужбина. Лесно ще протече и оформянето на документи за висше образование.

Близнаци Днес е прекрасен ден за реализиране на идеите ви. Бъдете напористи, но в никакъв случай – агресивни. Освен това е добре да проявите и скромност.

Рак Днес звездите ви обещават спокоен и щастлив ден, заради приятна любовна атмосфера. Може обаче да се окаже, че вие трябва да сте инициатор на събитията.

Лъв Звездите предупреждават да бъдете внимателни, за да не загубите важна вещ. Освен това се пазете от измами. Може да попаднете в рискова ситуация. Не се доверявайте на непознати.

Дева Днес спокойно може да се отдадете на мързелуване, особено ако сте домакиня. Вместо това седнете и помислете сериозно върху това как точно искате да промените живота си.

Везни Денят е добър за реализирането на любовни замисли. Романтиката е във въздуха, а вие ще сте просто неустоими.

Скорпион През този ден ви очакват любовни авантюри. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек.

Стрелец Денят е добър за всякакъв вид манипулиране и финансови спекулации. Лесно ще може да убедите околните в невинността си за ситуация, в която някой е сгафил и е трудно да се докаже точно кой.

Козирог Този петък е подходящ за учене. Ако ви предстои изпит той ще премине леко и успешно. Добър ден за започване на научен труд. Дори да сте преминали студентската възраст не се колебайте да се запишете на курс. Стари студенти няма!

Водолей Днес бъдете предпазливи към всичко, свързано с вода. Не доближавайте водоеми. Ако сте на море си направете сухоземна разходка. Няма нищо лошо и в този вид почивка.

Риби Това, което някой прави с вас е неговата карма, а което вие правите с него е вашата. Не го забравяйте, преди да се впуснете да отмъщавате.

Източник: actualno.com

Подобни статии

Top