Пет варианта за интимна прическа? Изберете сами!

Търсите варианти за интимна прическа? Предлагаме ви пет възможности за избор:

1. Черен триъгълник. 

Класика в жанра. Ако не знаете, какъв вариант да изберете, пробвайте този – няма да сгрешите! Защото на всички картинки, във всички музеи, където вашият избраник са го водили на ученически екскурзии, той е виждал именно такава прическа. Т.е. неговия естетично-еротичен вкус се е формирал именно по този шаблон. Друг е въпросът, ако любимият ви настоява специално да си „пуснете“ такава прическа от „лента“ примерно. В този случай бихме предположили, че той е задръстеняк.

2. Лента

Тази прическа носят повечето от нас. Защото е краиво, просто, удобно и повече от десет години не излиза от мода. Не е изключено ако сте на 20 години, вашият връстник да смята за „класически“ вариант именно „лентата“. Защото преди 10 години музеите не бяха най-търсената дестинация. За разлика от порнофилмите, за които този вариант наистина е класика.

3. Бразилска епилация

Това е, когато нямате нищо. Най-разпространената причина, поради която любимите ни биха искали да ни видят напълно обезкосмени, е много проста. Това води до асоциация за удобство и чистота. Тогава защо не?

4. Натурална прическа 

Натуралната интимна прическа обаче може да предизвика ужас у някои дами. А също у по-голямата част от мъжете. Движението „за завръщане към натурализма на нежния пол“ обаче тихичко набира сила. Но, трябва да отчетем, че много от тези дами живеят не само без самобръсначка, но и без мъже… Да, възможно е Джулия Робъртс наистина да не се докосва до епилатора. И какво от това? Все пак тя е Джулия Робъртс! Но ако вашият мъж обича да сте естествена, има два варианта: Той или е супер изостанал и сте го намерили в етнографския музей или е ревнивец и знае, че в този вид ще се притесните да кръшкате.

5. Украшения

Разноцветни кичури, временни татуировки или вплетен бисер, ала Емануела… Вашият избраник обича ли такива неща – бляскави и естетични? Тогава ще се наложи да бъдете винаги на висота.

 

 

Подобни статии

Top