Пет правила за секси селфи

sexi selfi

Безопасни секс снимки – мисия възможна!

Разголените снимки на звездите винаги са били на прицел в новините. Има един прост урок, който можем да научим от техните грешки.

Ако не искаш да посяваш дори намек за скандал, не си прави неприлични и събуждащи сексуални асоциации снимки.

Ценен съвет, но какво да правят тези от нас, които живеят на 200 километра от гаджето си или тези, които искат да подправят с люто и пикантно връзката си?

Ето няколко урока по безопасност при правенето на „палави“ снимки от еротичния фотограф Пери Галахър:

Когато снимаш себе си, се опитай да използваш силен източник на светлина като голям прозорец. Естествената светлина е по-хубава от всички светкавици на фотоапарати и всякакво изкуствено осветление в стаята.

Ако си правиш голи снимки, да скриеш ли лицето си? Да покриеш ли гърдите си и интимната зона? – Много е просто – покажи само това, което би искала останалият свят да види.

Дали да дадеш на твоя човек само твърди копия (като полароидни снимки)на голата теб, така че да не са цифрови и да не ги споделя с други? – Всеки хартиен носител може лесно и бързо да стане цифров с помощта на скенер и дори цифров фотоапарат. Сама си направи сметката.

Ако една жена реши да си направи предизвикателни снимки, какъв тип бельои бижута излизат добре на снимки? – Трябва да носят това, което изважда на показ най-хубавите им черти, това, в което се чувстват удобно и секси. Но като правилно, трябва да избягват чисто черно и бяло  – просто като мое предпочитание.

Само за жени, които искат да зарадват приятелите си с предизвикателни снимки, но едновременно с това искат да заемат висока длъжност в офис някой ден.

Ако се страхуваш някой ден да не станеш известна сред колегите си с подобни снимки, по-добре да не допускаш заснемането им. Бъди предизвикателна на живо пред очите на гаджето си, не пред обективите и камерите.

Източник: cosmopolitan.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top