Пиронкова опроверга Мария Шарапова - DC news

Пиронкова опроверга Мария Шарапова

Пиронкова опроверга Шарапова

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова опроверга руската звезда и приятелка на Григор Димитров – Мария Шарапова. Рускинята твърди, че е лицемерно да се правиш на приятел на която и да е от своите съпернички в съблекалнята, при положение че единствената ти мисъл в главата е как да я биеш на корта. Пловдивчанката обаче е за нормалните и човешки отношения между спортистите, а надпреварата си остава единствено на корта.

„Говорим си, шегуваме се. Все пак живеем един и същи живот, срещаме се в различни точки на света. Така че защо да нямаме добри отношения. Аз съм добра приятелка със Сесил Каратанчева, още от деца ние играем заедно, говорим един език и се разбираме прекрасно“, каза Цвети, която тази вечер започва участието си в Турнира на шампионките в зала „Арена Армеец“.

Един от идолите на Пиронкова извън корта е холивудската легенда Сър Антъни Хопкинс и тя много би искала да го срещне някой ден.

„Той има едно особено излъчване. Като го видиш го чувстваш някак си близък, така го чувствам и аз“, добави първата българска ракета.

 

Подобни статии

Top