Писмо на абитуриентка просълзи хиляди

И тази година абитуриентските балове бяха изпълнени с много емоции, както положителни така и отрицателни. В края на май ви разказахме за абитуриента Кристиан, който така и не стана ясно изоставен ли бе от съучениците си или не. Но историята му трогна цяла България.

След трогателната история на изоставения абитуриент ви разказахме и за абитуриенти решили да отпразнуват завършването си по малко по-различен от другите начин. Като да се облекат в народна носия, да предложат брак в балната нощ или да вземат майка си за дама.

Вчера ви разказахме и за момиче чиито родители са похарчили 15 000 лева за балния и тоалет. Сега ви предлагаме да прочетете едно прочувствено писмо написано от момиче, което не търси слава, а просто желае да сподели чувствата си. За това тя не е подписала писмото с името си.

Вижте писмото от анонимната обитуриентка, което трогва до сълзи.

„Скъпи мамо и татко,благодаря ви че нямах пищен бал, безумно скъпи бижута и лъскава лимузина с шампанско и балони. Благодаря ви, че нямах изпращане с брой роднини, колкото за сватба и за това, че не си записах час за фризьор и гримьор. Аз не исках това.

Благодаря ви всъщност истински за всичко друго което имам. За ценностите, които изградихте у мен за толкова години, за обичта и доверието, което ми дадохте и за търпението, на което ме научихте. Благодаря ви, че винаги сте бяхте до мен, когато имах нужда от помощ и че вярвахте в мечтите, които все още преследвам.
Благодаря ви за прекрасното детство, което ми подарихте и да безгрижните дни, в които разбрах колко хубав е животът. Макар и днес да нямам всичко материално, притежавам цялото духовно богатство на света. И аз ви благодаря за всичко.А вие, скъпи абитуриенти, не се сърдете на родители те си, че не сте получили скъпите подаръци, които сте поискали или че тоалетът ви не е този, за който сте си мечтали. Благодарете, че имате родители, които ви обичат…

… защото моите бяха с мен на бала, но от небето.

Благодаря ви, мамо и татко!“

Подобни статии

Top