Пиян помете майка с дете на зебра, друг блъсна жена с количка

Пиян шофьор блъсна млада жена с 3-годишно дете на пешеходна пътека в Карлово, научи DCNEWS. Водачът – на 48 години от Карлово, бил с 2,2 промила алкохол в кръвта.

Той помел майката с детето, като джипът му изобщо не спрял на зебрата, през която те преминавали. След като джипът „Сузуки“ ударил майката, повлякъл и детето, като го влачил няколко метра. По данни на полицията то не е пострадало сериозно, но майка му е настанена в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив с наранявания по лицето. Лекарите тепърва ще изясняват какво е състоянието на жената и дали тя няма някакви вътрешни кръвоизливи.

По данни на полицията шофьорът е от Карлово. Той е арестуван за 24 часа.

Още един инцидент с майка и дете стана днес в подбалканското градче. На паркинг на бул. „Освобождение” в Карлово, докато вървяло на заден ход, БМВ блъснало 20-годишна жена с бебе на годинка, което било в бебешка количка.

Майката и детето не са пострадали, но шофьорът се издирва от полицията, тъй като е избягал от местопрестъплението.

Подобни статии

Един коментар

  1. Коко написа:

    Майката с чавенцето ще се оправят. Притеснявам се шофьора на джипа добре ли е? Сигурно много се притеснява горкичкият. Може да е получил психична травма. А тази майка защо не е бягала на зебрата?

Top