Пластмасови капачки от бутилки за добра кауза събират в „Централен”

Кметът на район „Централен”, Георги Стаменов, сдружение „Here2Help” и Дом за деца лишени от родителски грижи “Княгиня Мария-Луиза” Ви канят, на едно различно и цветно събитие. На 3 юли (неделя) от 11:00 до 16:00 часа в Цар Симеоновата градина в Пловдив, до Виенския павилион, ще се опитаме да съберем с Ваша помощ колкото може повече пластмасови капачки от бутилки в подкрепа на една добра кауза и да ги трансформираме в нещо красиво и полезно.

Една самотна капачка си остава само капачка, но събрана с други, тя може да се превърне в хиляди неща – в предмети от обкръжаващата ни среда, в картини…, в зеленчукова биоградина или … дори нещо по-голямо – всичко зависи от креативността и желанието, казват организаторите.

Най–хубавото е, че в различните ателиета на открито могат да се включат от 3 до 103+ годишни. За всеки ще има занимание. Малчуганите ще имат възможността да рисуват върху пана от капачки, да редят мозайки и правят гирлянди, да участват в детски игри, за които ще се погрижат нашите аниматори. Големите ще могат да се включат в по–трудни задачи или просто да се забавляват рамо до рамо с децата.

 

Подобни статии

Top