Пловдивската опера представя новите солисти в бутиков концерт - DC news

Пловдивската опера представя новите солисти в бутиков концерт

Новите солисти представя Пловдивската опера на бутиков концерт

В Деня на музиката публиката ще се запознае с новите солисти на Пловдивска опера за сезон 2014-2015. На 1 октомври бутиков концерт ще изнесат Таня Иванова, Евгения Ралчева, Станислава Иванова, Петър Данаилов и Марк Фаулър. Певците са ангажирани за предстоящите оперни премиери в Пловдив. Зрителите, които ще са настанени на самата сцена, ще се запознаят отблизо със солистите и ще научат повече за заглавията от новия афиш.

Програмата на концерта включва известни арии от оперите „Любовен еликсир”, „Фауст”, „Дон Карлос”, „Палячи”, „Лакме” и „Травиата”. Ще прозвучат и фрагменти от мюзикъла „Уестсайдска история”.

Изненада в концерта ще бъдат младите пианисти Николай Маринов и Тифани-Сидни Микова от класа по пиано на Светлана Косева в НУМТИ”Добрин Петков” – Пловдив. Талантливите деца имат покана за участие в в Коледния концерт на „Карнеги хол” в САЩ.

Билети за концерта на новите солисти на Пловдивска опера от поредицата Опера Бутик се продават на касата в Концертна зала и в Билетен център пред Общината.

 

Подобни статии

Top