Пловдивска лечителка познава болестите с махало и линия - DC news

Пловдивска лечителка познава болестите с махало и линия

Мария Дафова е пенсионер. Била е медицинска сестра 28 години. Определя себе си като народен лечител и радиестезист. От 23 години работи само с махало и линия. Мария ни прие в дома си и ни разказа за живота си, а също как диагностицира болести и лекува хората.

Започнала на 50 години, след като била блъсната на пешеходна пътека. Била известно време в кома, а като се събудила, разбрала, че има свръхестествени способности.

Така Мария започнала лечителската си дейност, а при нея тръгнали хора от близо и далеч. За най-различни болежки – от болен гръб, до проблеми с бъбреците.

Дафова не лекува за пари. „Не бива да ламтим и да сме толкова алчни за пари, защото алчността те унищожава. Трябва да се направи нещо за народа“, казва жената.

Лечителката поставя диагноза в присъствието на човека или по снимка. Докато попита махалото се заклаща в ръцете й. Твърди, че познава с точност проблема. За да започне да лекува, е преминала курсове по радиестезия.

77-годишната жена също страда от различни болежки. Твърди, че причината за повечето болести е лошата храна. Затова съветва хората да внимават какво ядат и да употребяват природните лекове – билките.

Близките й също вярват на Мария, защото винаги познавала. Накрая Мария ни изпрати по живо по здраво, след като ни каза от какво боледуваме и какви цветове ни подхождат. И ни напомни, че болестите ни идват оттам – от нищетата и от мизерията, в която живеем.

 

Подобни статии

Top