Пловдивският влогър Крис издаде първия си комикс

Най-популярният пловдивски влогър Кристиан Танев издаде първия си комикс. След тениските с различни забавни надписи и герои от неговите видео клипове Крис отново изненадва многобройните си фенове.

„Ракиямен“ е супер забавна комедия за българския супергерой, добре познат от клиповете на Крис. Действието се развива в Пловарна – измислено пространство, смесица между Пловдив и Варна. Освен главния образ – Ракиямен, в комикса участват Мезето – верният помощник на Ракиямен, който обаче невинаги успява да бъде полезен, и злодеят Махмурлукус.

„Идеята е от няколко месеца, не съм написал историята на един дъх, а постепенно, тъй като постоянно ми хрумваха нови шеги и забавни ситуации“, споделя Крис.

Не по-малко впечатляващи и интересни са илюстрациите, чиито автор е Стен Дамянов – добре познат на многобройните фенове на фейсбук страницата му Просто Спас.

Предварителната продажба на комикса стартира в петък, като развълнувани читатели вече споделиха, че са направили първите заявки.

Освен, че получават отстъпка, феновете ще се сдобият с плакат, автограф, петима щастливци ще получат лична карикатура, а един ще бъде включен и в комикса.

След около месец комиксът вече ще може да бъде намерен и по книжарниците. Очакваме и повече информация относно турнето.

Top