Пловдивски бармани ще ритат на турнира „Пия за спорт” (СНИМКИ)

Пловдивски бармани и техни клиенти се стягат за участие в ежегодния турнир „Пия за спорт”, който ще се проведе за четвърта поредна година в София. Тимът на тепетата се нарича АФК „Фабрик”, а негов капитан е Младен Димитров, който освен барман е и бивш басист на групата „Второто национално нищо”.

Отборът вече има оригинални тениски и знаме с надпис: „Първи се напихме, не ще изтрезнеем!”.

На турнира за купата „Open Bartending Football Drinking Cup” ще има и дрегери, които няма да позволяват на трезвеници да стъпят на терена. Ако дрегерът покаже по-ниско от 0,5 промила, то играчът ще бъде връщан край тъчлинията, където да се подготви с алкохолна напитка.

На турнира ще участват над 20 бара с над 200 съмишленици, които ще делят както футболния терен, така и алкохолните изпарения.

Ето и разширения състав на АФК „Фабрик”: Младен Димитров -старши барман/играещ треньор/капитан/илюминат/, Михаил Узунов-барман, Александър Гъдов – ексбарман, Иван Янев-барман, Мартин Колчаков-ексбарман, Ангел Пастърмаджиев-хелпър, Тодор Илиев-DJ, Атанас Попиванов/Баджо-клиент, Георги Златев-клиент, Христо Узунов-клиент, Стефан Ночев-клиент.

Подобни статии

Top