Пловдивски пожарникар стана сребърен медалист на Варна Троудаун

Морската ни столица Варна събра атлети от всички краища на Европа

Огнеборецът Иван Бончев донесе спортна слава за Пловдивската пожарна и с победата си за пореден път доказа, че под тепетата служат едни от най- добре физически подготвените огнени мъже.

Морската ни столица Варна събра атлети от всички краища на Европа, които демонстрираха уникални физически постижения- от плуване в открити води, до спиращи дъха спринтове и изумителни вдигания.

Състезанието за което са нужни воля, мъжество и спортсменство, кара атлетите да преодоляват границите на своите възможности и вдъхновява младите хора.

42- годишният Иван Бончев е пожарникар от 19 години и е част от екипа на Първа служба. Въпреки тежките дежурства не пропуска нито един свободен миг, за да поддържа своята спортна форма. С кросфит тренировки започва да се занимава активно от 3 години.

Иван смята, че личната енергия не трябва да се разпилява. Необходимо е да я концентрираме като свое умение или хоби и да го развиваме.

Упоритостта, спортния хъс и постоянството могат да донесат удовлетворение на онези, които искат да надскочат физическите си граници и да дадат добър пример на подрастващите, особено във време, когато изкушенията на показност в социалните мрежи дебнат от всеки ъгъл.