Пловдивски спортисти в подкрепа за звездата на аеробиката Таня Лулчева

tanq

Наталия и Георги, единственият смесен тандем по зумба не само в Пловдив, но и в цяла България, се включва в благотворителните инициативи, посветени на Таня Лулчева и организира тренировки за набиране на средства в две поредни съботи – на 13 и 20 юни.

На 13 юни от 18 часа започва тренировката в Тотал Спорт, а на 20 юни от 17 часа ще бъде във фитнес център „Лаута“. Входът е на стойност 10 лева, но всеки може да остави допълнително средства в специална кутия, която ще бъде осигурена от организаторите.

Таня Лулчева е звезда на на българската аеробика, както и един от първите инструктори в зала в Пловдив през 2003 г. Преди няколко месеца лекарите откриват, че Таня има туморно образувание, което е недалеч от сънната артерия.

В момента Таня е настанена в клиника във Франция, където са й назначени 6 курса на химиотерапия. Два от тях вече са преминали. Предстоят й още четири. За целта семейството й се нуждае от сума, непосилна за тях.

От спортния клуб, където работи Таня, са създали и фейсбук страница „Тотална подкрепа – Таня ние сме с теб“, където се публикува актуална информация за благотворителните инициативи, които  Тотал Спорт организира.

Добрата новина е, че лечението на младата инструкторка върви по план, след третия сеанс ще се направи скенер, който да покаже дали образуванието е готово за операция, която ще бъде поета от Здравната каса. До края на месец май в сметката, която е публикувана и разпространена от приятелите на Таня, са влезли 42 132 лв., а за лечението й до този момент са платени 34 794 евро.

Таня има подкрепата на своето семейство, както и на всичките си приятели, колеги и клиенти в залата. Всички я познават като изключително ведър човек и истински професионалист.

Може да дарите средства и по банковата сметка на Таня:

Таня Стоева Лулчева
сметка в български лева номер: 02/0000000022582748
IBAN: BG49STSA93000022582748
BIC: STSABGSF
Банка ДСК

 

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top