Пловдивско певческо дружество „Ангел Букорещлиев“ отбелязва с концерт Деня на Европа

Този важен за европейската история ден се отбелязва от всички 27 държави членки на Европейския съюз

Пловдивско певческо дружество „Ангел Букорещлиев“ организира един от най-очакваните концерти в града – специално музикално събитие, посветено на Деня на мира, солидарността и единството на Обединена Европа.

Този важен за европейската история ден се отбелязва от всички 27 държави членки на Европейския съюз и е символ на мир и сътрудничество между народите.

Тазгодишната празнична програма обещава да бъде незабравима, с участието на изключителни изпълнители като Стилиян Дерменджиев, Зорница Гребчева, Мариян Стефанов и други. Тяхната музикална изява ще ни напомни за важността на мирното съвместно съществуване и културното разнообразие, което е основен стълб на европейската идентичност.

Пловдивчани и гости на града са поканени да се присъединят към този музикален празник  от 18:30 часа на стълбите на Каменица. Това е възможност да се насладят на великолепна музика и да се почувстват част от почитания и знаменателен момент за европейската общност.

Събитието, което ще радва душите на меломани и ценители на изкуството е част от Културния календар на Община Пловдив, подчертавайки значението на културното наследство и културния обмен за развитието на обществото.