Пловдивчанин спечели чисто нов автомобил - DC news

Пловдивчанин спечели чисто нов автомобил

Пловдивчанинът Александър Стойков Тосев  получи наградата за посетители на Международния технически  панаир. Той вече е собственик на авангардния автомобил   Smart Fortwo – подарък от Международен панаир Пловдив, който организира най-голямата технологична среща на Балканите. Името на късметлията беше изтеглено между повече от 25 000 анкетни карти. С тях беше осъществено допитване сред гостите на изложението, продължило от 26 септември до днес (1 октомври).

Лекият автомобил бе част от колекцията в Смарт палатата, която се прави за първи път. В нея бяха представени  иновативни автомобилни решения, финансов инженеринг, модерни подходи за мениджмънт и хайтех разработки.

Хит сред посетителите на изложението стана  прототипът на български електромобил с два багажника.

Гостите на панаира се забавляваха с Дрон шоу, което бе част от новата изложба за роботи и роботизирани системи „Робохайтех“. Летящите роботи бяха най-атрактивната част от нея и спечелиха възхищението на публиката.

Тя беше привлечена и от многото иновации, показани в рамките на единадесет  специализирани изложби. Над 600 фирми от 33 държави демонстрираха последно поколение изделия и услуги от областта на машиностроенето, строителството, електрониката, електротехниката, роботиката, енергетиката, екологията, управлението на водите, информационните технологии, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилостроенето.

Подобни статии

Top