Пловдивчани пазаруват по списък в сексшоп (СНИМКИ)

Сексшоповете са тема табу за голяма част от българите, много от които дори се срамуват да влязат в тях. Проверка на DCNEWS обаче показа, че в градът под тепетата хората освен, че са по-разкрепостени, дори пазаруват „неприличните“ стоки по списък.

Макар че не се случва често, хората идват в магазина с ясното съзнание от какво се нуждаят, други пък предварително си изготвят списък, разказват от сексшопа на ул. „Отец Паисий“. Започват от най-необходимото – презервативи и лубриканти и след това така се увличат, че си тръгват с вибратор, белезници с пухчета или еротично бельо.

При жените най-популярни са дискретните масажори. Предлагат се такива с модерен дизайн, който прави уреда неузнаваем. Интересни за дамите се оказват и занимателните сексуални игри, които сближават партньорите, както и кутиите с шоколадови бонбони „Кама Сутра“.

Това, че жените се захласват по лакомствата и игрите е напълно в реда на нещата, все пак кой не обича шоколад, особено в комбинация със секс след това, шегуват се по-опитните в бранша. Когато избират изненада за съпруга или приятелия си, най-често залагат на еротична запалка, самобръсначка, чиято дръшка наподобява фалос, както и лубрикант с аромат на шоколад, ягода или банан.

Мъжете пък взимат най-често възбуждащи и задържащи таблетки. Голямата изненада е, че младите ползват все повече средства за стимулиране на възбудата. Тези помощни хапчета, капки и кремове действат най-вече на психиката, но определено дават резултат.

Секс магазините, които държат на качественото обслужване, организират специално обучение за персонала си, за да предразполагат клиентите, които прекрачват прага на сексшопа за пръв път. С тях се говори спокойно, спазва се нужната дистанция и се избягват странните физиономии. Така клиентите бързо приемат открития диалог и се включват в него.

Особено важно е, когато става въпрос за чужденци или по-възрастни и консервативни хора. Туристите най-често посещават подобни магазини от чисто любопитство, но има и случаи, в които така се захасват, че излизат с по няколко еротични играчки.

Все повече се увеличава тенденцията в секс шоповете да се избират подаръци за празници на приятели. Стоките там не са от първа необходимост и често остават на заден план дори за хора, които биха ги използвали с удоволствие. При избора на подарък обаче често се залага на провокацията или майтапа.

Така често жените получават камшици, които трупат прах, вместо вибратори, които със сигурност ще бъдат използвани по-често.

 

Подобни статии

Top