Пловдивчанка получи предложение за брак в Къщата на загадките (СНИМКИ)

Къща_загадки (31)

Цветен, забавен и неповторим като игра се очертава да бъде семейният живот на 26-годишните Мария и Тодор от Пловдив. След като се включи в предизвикателството „Къщата на загадките“, младата дама получи най-хубавата изненада в живота си – предложение за брак от своя любим.

Наскоро Тодор осъзнава, че Мария е жената на живота му и решава да й предложи брак по много нестандартен и вълнуващ начин. Кани я заедно с още няколко техни приятели да се включат в най-новата атракция в града под тепетата „Къщата на загадките“.

Петимата приятели започнаха играта спокойно и с общи усилия преминаваха през изпитанията в стаите на загадъчната къща. В края на лабиринта обаче оставиха Мария сама да се справи с последното предизвикателство – отваряне на куфар чрез специална кодова комбинация, където се криеше годежен пръстен.

След като красивата дама откри сама бижуто, Тодор падна на колене и с най-милите думи я помоли да стане негова съпруга. След като чу заветното „да“ той я целуна, а тя, както и приятелите им силно се развълнуваха.

В предверието на играта с помощта на любезните домакини Тодор бе приготвил малък романтичен рай за своята любима. Свещи и балони във формата на сърца бяха разпръснати навсякъде, множество общи снимки висяха, окачени от тавана, а на специално място бе подготвена кутия с шоколадови бонбони и шампанско.

Приказката на двамата влюбени млади хора започва преди 5 години. В началото са просто приятели, докато един ден Мария прави първата крачка и разкрива чувствата си. Тодор обаче не е готов за връзка и се отдръпва. След време осъзнава, че всъщност е влюбен в Мария и без колебание й го признава. Тя на свой ред също пренебрегва чувствата му, но както добре знаем съдбата си знае работата.

Така след кратка „гонитба“ двамата се събират и са заедно вече 5 години. Мария е младежки работник по проект към Община Пловдив, а Тодор е компютърен специалист. Въпреки че са имали трудни моменти като двойка, доверието и откровеността един към друг им помагат да преодолеят всичко заедно.

Мария призна, че е очаквала предложението за брак, но не е предполагала, че може да се случи по толкова вълнуващ и нетрадиционен начин. „Стори ми се странно, че ме доведе в Къщата на загадките, тъй като той по принцип не си пада по такъв тип забавления, но не съм помисляла, че ще ме изненада така“, сподели бъдещата булка.

Приятелите на Мария и Тодор въпреки голямото си вълнение успяха да опазят тайната докрай. „Не беше лесно, но искахме да помогнем на Тодор, за да бъде изненадата наистина голяма и вълнуваща“, споделиха те. Накрая бъдещият младоженец отвори шампанското и шоколадовите бонбони, приготвени специално за събитието, и с треперещи ръце почерпи всички, за да е сладко и щастливо съвместното им съжителство.

 

Петя Терзийска

Петя Терзийска следи новините от Пловдив, Асеновград и региона

Подобни статии

Top