Пловдив Джаз Фест пусна комбинирани билети

В отговор на множеството получени запитвания за комбинирани билети за Пловдив Джаз Фест, организаторите на събитието пуснаха в продажба ограничено количество такива билети на специална цена.

Пропуските позволяват на закупилите ги да присъстват на всички големи концерти в залата на Дома на културата „Борис Христов“ от 2 до 6 ноември.

Комбинираните билети вече са в продажба в мрежата на Eventim и на касите на фестивала в Пловдив, на цена от 99 лв. До началото на Пловдив Джаз Фест 2015 остават броени дни. От 2 до 6 ноември ни очаква седмица, посветена на джаза във всичките му форми.

Кърт Елинг, Виктория Толстой и Якоб Карлсон, и Росалия де Соуса са чуждестранните гости на фестивала. Събитието ни среща и с цвета на българския джаз – от инструменталната вечер на 3 ноември с JP3 и Октет Пловдив, която ще бъде открита от Хор „Детска китка“, през концерта на

Белослава, Хилда Казасян, Андрония Попова-Рони и Мирослава Кацарова ден по-късно, до гиговете на Southwick, триото Pavel, SkilleR & Logozarov и проекта Brazil Acoustic.

Сред съпътстващите събития по време на Пловдив Джаз Фест са изложбата „Джаз формат“, срещата с писатели „Думи върху звуци“ и публичната лекция и майсторски клас на германската специалистка по работа с гласа Анете Гьорес.

Единственото радио за джаз в България – Джаз ФМ, ще има специално мобилно студио в зоната на фестивала.

Подобни статии

Top