Пловдив каза „Не на дрогата!“ с Европейско по бийтбокс (СНИМКИ И ВИДЕО)

Световноизвестни имена от бийтбокс сцената се събраха в Пловдив и заедно казаха „Не на дрогата!“ навръх Световния ден за борба с наркотиците 26 юни.

Фестивалът „Street masters 2015“ започна с концерт, част от кампанията „Продължи линията на живота си без дрога“. Акцията стартира на 18 септември 2014 година и от изцяло пловдивска инициатива се превърна в една от най-успешните български кампании, свързани с борбата срещу наркотиците.

Веси Бонева, Тодор Гаджалов, Liter Jack, Стелиян Димитров, Радослав Михов, 5 СТОТАКА и група Ni.Co доказаха, че освен талантливи изпълнители, са и хора с големи сърца, които чрез музиката си и различните кампании, в които участват, се борят срещу пороците на съвремието ни.

Веднага след концерта, започна и „надпяването“ между 16 доказали се бийтбоксъри от цяла Европа. Водещ на събитието в Цар-Симеоновата градина бе любимецът на малки и големи Део, а най-видният представител на журито бе световният шампион по бийтбокс Александър Деянов – Skiller.

Най-големият фестивал за за улична култура в България продължава  и днес със състезание по хип-хоп танци, което ще се проведе в две направления – Breaki’n и All Style Battles.

Подобни статии

Top