Пловдив отбелязва Деня на влюбените със срещи „на тъмно“

Инициативо в Пловдив за 14 февруари

От 11,30 до 14,00 часа днес пред Централна поща екип на КАБКИС при РЗИ – Пловдив, със съдействието на община Пловдив ще предостави възможност за безплатно и анонимно доброволно изследване и консултиране за ХИВ/СПИН с медицински мобилен кабинет. Инициативата е във връзка с Националната АНТИ/СПИН кампания по случай 14 февруари.

„Ние и любовта“е инициатива, която ще се проведе на Главната улица на 14.02.2015 от 12.00 до 15.00 ч. По време на уличната кампания, доброволците от клуб “Ела изгрей“ към Национален алианс за работа с доброволци /НАРД/ще организират провокативни срещи „на тъмно“, ще провеждат консултации и демонстрации, ще раздават презервативи.

Дейностите, които екипът на Фондация „Авис Вита“ ще извърши по повод 14-ти февруари са раздаване на презервативи и здравно-образователни материали на Главната улица в Пловдив.

Община Пловдив организира изложба на рисунките и литературните творби на учениците от училища от община Пловдив и от област Пловдив, участвали и номинирани в конкурса “Да се обичаме разумно, за да опазим любовта“ през 2014 г. Изложбата е в Детски отдел на Народна библиотека “Ив.Вазов“-гр. Пловдив на ул. “Авксентий Велешки“ №15 до 01.03.2015г.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top