Пловдив празнува Деня на младежта

За десета поредна година в Пловдив ще бъде отбелязан 12 август – Международния ден на младежта!

И тази година Община Пловдив и Национален алианс за работа с доброволци /НАРД/ и  Евродеск Пловдив, реализират инициатива с участието на представители на организации и институции, работещи с млади хора на територията на Пловдив и областта. Мотото на хепанинга е „Потърси себе си!”

Празникът ще се проведе тази вечер – от 19.00 до 22.00 ч. в Градската градина, Пловдив – Виенски павилион. Стартът ще бъде даден в 19.00 ч. с отборни игри, в които участие ще вземат: Български младежки червен кръст, JSI България, Младежки център Пловдив, Арменска физкултурно-скаутска организация „Хоменътмен“, Фолклорен танцов ансамбъл Иглика, Театрална работилница за мечти при НЧ Родолюбие, Асеновград, ученици от Професионална гимназия по електроника и електротехника и Езикова гимназия „Иван Вазов“. Всеки отбор ще включва 4 участници и ще премине през различни забавни, логически и спортни предизвикателства. За всяка успешно преминала задача отбора трупа точки. На края на празника ще бъдат обявени и наградени отборите, събрали най-много точки. Всеки отбор ще бъде придружаван в изпитаниeто от капитан, доброволец на НАРД.

От 20.30 младежите ще се забавляват с концерт, организиран от Община Пловдив с участието на очарователните  Весела Бонева и Стефани Илиева.

Празникът ще завърши с „Караоке под звездите“, с водещ Стефан Лозанов, където за най-смелите и талантливи има награди.

Подобни статии

Top