Пловдив преживя незабравима вечер с „Легендите“ (СНИМКИ)

legendite (2)

Хиляди фенове буквално препълниха новата зала “Кoлодрума” за концерта на “Легендите” снощи в Пловдив.

Константин Цеков от ФСБ, Константин Марков и Стенли от Тангра, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2 и Любо Киров зарадваха Пловдив с над 25 златни хита – едновременно изпълнени в оригинален аранжимент, но и показващи познатите артисти в нова светлина.

Концертът под тепетата изправи публиката на крака и я направи участник в музикалната  рок – епопея, като пя незабравимите хитове като „След десет години“, „Пак ще се прегърнем”, „Оловният войник“, „Жулиета”, „Да те жадувам“, „Ледено момиче“, „100 години”, „Има ли цветя“ и други. А на финала музикантите се връщаха многократно на сцената, извикани на  пет поредни биса.

Едно от най-ценните неща за всеки музикант е да усеща любовта на публиката където и да отиде. Още на първите си концерти във Варна и Бургас „Легендите“ получиха много подаръци, включително торта с техните образи, приготвена от почитателка.

В Пловдив техен фен се оказа и топ готвачът шеф Мирослав Дончев. За всеки от членовете той създаде специални „легендарни“ пици и лично им ги поднесе.

Овации отнесоха и победителите от конкурса за най-добрa училищна група „Голямо междучасие 2015“ – Panic Station, които откриха концерта на „Легендите“ .

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top