Пловдив събра над 2600 лв. за малкия Павел, акцията продължава и днес

Пловдивчани събраха в съботния ден 2637,90 лв. за 6-годишния Павел от Варна, чието семейство само преди десет дни разбра, че детето има туморно образувание по протежението на гръбначния стълб. Освен много пловдивчани в каузата се включи и кметът Иван Тотев. Събраната сума е внесена в банката и в понеделник ще бъде преведена към сметката на бащата на Павел.

Благотворителният базар в помощ на малкия Павел от Варна се намира на площадчето до Централна поща и днес също ще бъде там от 10.00 до 19.00 ч. Междувременно група фотографи също снимат благотворително в полза на Павел на 3 и 4 октомври в Градската градина от 9.00 до 18.00 часа.

Всички събрани средства от двете инициативи ще бъдат събрани и преведени в сметката на Павел.

Павел е на шест години. Още в крехка възраст той се изправя в битка със силен, но ПОБЕДИМ враг – туморът. Преди едва десет дни семейството на Павел научава за страшното образувание по протежението на гръбначния стълб на Павел и затяга всички сили и възможности за събирането на средствата за излекуването му.

Добри хора от цяла България се включват в събирането на необходимите средства и ето, че само десет дни след старта на кампанията в помощ на Павел, една немалка част от необходимата сума е налице. Семейство Гуцало заминава за Израел и Павел вече се подготвя за всички необходими интервенции и операции.

Възстановителният режим, който Павел трябва да премине също е свързан с огромни разходи и семейство Гуцало за пореден път отправят апел за помощ към нас – Хората!

Град Пловдив, в лицето на родители, изпълнени със сили и вяра в оздравяването на Павел, също се включи в кампанията, за да подпомогне събирането на непосилните за семейството на малкия момче суми.

Продължава и кампанията в подкрепа на болния от остра миелоидна левкемия Димитър Йовов. По сметката му остава да бъдат събрани само 20 хиляди лева. Ако искате да помогнете, това е банковата му сметка и дарителския DMS номер:

DMS номер 17 777 с текст DMS MITKO
или на банкова сметка:
IBAN: BG46FINV91501316536260
BIC: FINVBGSF
Титуляр: Димитър Йовов / DIMITAR YOVOV

Подобни статии

Top