Победителят във фенски турнир ще играе срещу ветераните на Ботев

На 12 юни ще се състои фенски футболен турнир под егидата на КПБП и Кауза Колежа. Той ще бъде проведен на терените на „Младежки център“ до Гребната база, съобщават от КПБП.

Всички желаещи могат да се запишат във фенския магазин на ул. „Нестор Иванов“ 1 или на телефон 0899 1912 10, а единственото, което трябва да направят е да предоставят име на отбора, име на отговорника на отбора и телефон за връзка с него. Крайният срок за записване е до 19:00 ч. на 08.06.

Жребият ще бъде изтеглен в 19:12 ч. на 10.06, когато е и крайният срок за заплащане на таксите, които са в размер на 24 лв. за целия отбор. Тегленето също ще се състои в магазина на ул. „Нестор Иванов“ 1. Всеки отбор е длъжен да излъчи представител, който да присъства на жребия.

Отборите ще бъдат съставени от 5+1 играчи, а броят на резервите е максимум четирима. Регламентът и правилата ще бъдат оповестени след крайния срок за записване.

Победителят в турнира ще получи уникалната възможност да играе в демонстративен мач срещу ветераните на Ботев, който ще бъде проведен точно преди представянето на отбора за сезон 2016/17 на клубната база в Коматево. Също така ще получи и парично възнаграждение в размер на 240 лв., с които да запише 10 човека в неравностойно положение в Кауза Колежа.

Сребърните и бронзовите медалисти ще получат по каса бира. За призовите места ще има и други изненади, а всички участници и зрители ще имат възможността да се утешат с бира и скара на корем. Нека превърнем този ден в празик, който да протече в духа на приятелството и забавленията.

Ето списък и на всички записани отбори до момента: Земетръс, Хубави хора, Релакс, Малките бандити, Лудата банда 1, Лудата банда 2, Техновел, Бунта север, Лудата банда- Елит, Не ще умре, Youth Group, Youth Group 032, Centrum Crew.

Снимка: 7dnifutbol.bg

Подобни статии

Top