Погребаха 9-годишния Краси, затиснат от трактор над Храбрино - DC news

Погребаха 9-годишния Краси, затиснат от трактор над Храбрино

„Такава трагедия не се е случвала! Много е страшно 9-годишно дете да загине по този нелеп начин“, коментираха по повод трагедията жители на пловдивското село Храбрино.

Както DCNEWS вече съобщи, 9-годишният Красимир е бил затиснат от УТВ трактор, който се преобърнал, докато детето било зад кормилото.

Дете загина на място в Родопите

Кметът на Храбрино Ангел Чобанов разказа, че вчера бащата на Красимир – Златко Караджов, го завел на разходка край реката в района на ловно стопанство „Тъмраш” с колата си. Но не е ясно защо и как детето е подкарало трактора и чия собственост е возилото.

Най-вероятно познати на бащата са дали възможност синът му да покара трактора. На ляв завой обаче детето загубило контрол, тежката машина се обърнала и го затиснала.

Малкият веднага бил откаран с кола до борсата в село Първенец 9-годишния Красимир. Местните разказаха, че през септември той щял да навърши 10 години и да бъде в 4 клас.

Красимир е единственото дете. Баща му работел като пазач в разсадник в село Царацово, а майката Светла била продавачка в магазин в Пловдив.

Днес детето бе погребано.

Снимка: Фейсбук

Подобни статии

Top