Подписка срещу паркирането на тротоара до супермаркет в Асеновград

Подписка срещу паркирането на тротоара до супермаркет „БББ“ в Асеновград на изхода за Кърджали инициираха живеещите в района. Недоволството ескалира преди десетина дни, когато във Фейсбук млада майка се възмути от наглостта на шофьорите, които паркират върху плочките до магазина.

Дияна Димитрова от Асеновград, която има две малки деца, подаде сигнала за неправилното паркиране на автомобилите. „Интересува ме кога общината ще предприеме мерки за паркиралите на тротоара коли и то на главен път? Не мога да летя все още, а за да ги подмина, трябва да вървя с децата по осовата линия, възмутена бе майката. DCTV се свърза с нея, но тя бе притеснена да застане пред камерата.

Живеещи в района обаче потвърдиха думите й. Те разказаха, че недоволните майки в района са стартирали подписка срещу наглите водачи. Жените настояват тротоарът да бъде освободен. Още повече, че плочките са изпочупени от колите.

Шофьорите обаче не се притесниха от камерата. Някои от тях се опитаха да ни убедят, че паркирането върху тротоар е разрешено, защото всички спират там. Други се възмутиха, че ги безпокоим и снимаме на място.

Само преди няколко дни полицията извърши проверка и налепи фишове на всички неправилно паркирани автомобили. И оттам, и от общината ни увериха, че ще наблюдават района и ще вземат мерки.

Подобни статии

Top