Пожарникари освобождават италианка от колан на целомъдрието

sexshop (15)

Италианка от Падуа била принудена да търси помощ на спешния телефон на пожарната, тъй като загубила ключовете от своя пояс на целомъдрието и не можела да го свали – пише rozali.com.

Първоначално огнеборците помислили, че жената е загубила ключовете от дома си. В крайна сметка обаче разбрали в какво комплицирано положение се намира тя.

Жената, чието име не може да бъде споменавано поради италианските закони , била питана дали е била принудена да носи колана от някой друг или е жертва на домашно насилие. Но жената отговорила, че тя лично решила да сложи пояса, за да престане да се впуска в сексуални отношения.

Поясите на целомъдрието са били особено популярни през Възраждането и са били използвани за прекратяване на сексуалния живот на човека, на който са поставени. Най-разпространено е вярването, че тези ограничителни приспособления са използвани масово по време на кръстоносните походи, когато рицарите, напускащи домовете си на път към светите земи, „заключват“ женствеността на съпругите си.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top