Полицията с мерки за охраната на мача Хебър-Пазарджик и Левски-София

Преди да бъдат допускани на стадиона зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка

Тя ще се проведе на стадион „Георги Бенковски” в гр. Пазарджик, а началото на мача е обявен за 17.30 минути. Преди да бъдат допускани на стадиона зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени и опасни предмети.

Съветваме всички граждани да носят със себе си документи за самоличност, а децата ненавършили 18 години да бъдат с придружител и предварително попълнена декларация.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин.

За гостите е предвидено паркиране в района в близост до сектора за гости и по главния път без да се нализа в пределите на града. С най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /паркинга на битака/.

Въпреки това отправяме апел към зрителите, които живеят в Пазарджик да дойдат на стадиона пеш или с градския транспорт, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти или затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик от областта, в това число екипи на жандармерия и „Специализирани полицейски сили” от Пловдив и София.

Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град.