Положението в Ботев - затишие пред буря! - DC news

Положението в Ботев – затишие пред буря!

Положението в Ботев е затишие пред буря

Положението в пловдивския Ботев може най-точно да бъде определено като затишие пред буря. И тя за съжаление няма да бъде първата в клуба, който започна да се разпада още преди банкера Цветан Василев да е завършил проекта си. И заваляха оставка след оставка – Мъри Стоилов, Юли Попов, Димитър Димитров-Херо, Иван Йотков, Марин Бакалов, Костадин Костадинов, Костадин Видолов, Ангел Палийски.

Отборът заминава утре сутринта за Варна, където играе срещу Черно море, но шампионатният мач е чак в неделя от 14:30 часа. Днес нямаше и официална пресконференция, а действията се определят като „оттегляне на кратък и спокоен лагер край морето“. Истината обаче може да се окаже съвсем друга.

Вили Вуцов заговори за вътрешен човек, който е предател, както и че взима пълната власт в отбора. Изказването му бе последвано от оставката на Георги Чиликов – по семейни причини. Дали са такива знаят само хората от кухнята на клуба. Заговори се и за скандал между изпълнителния директор Тервел Златев и наставника Вили Вуцов. Двамата не можели да си разпределят процентите от трансферите.

Не закъсняха и слабите мачове – загубата от Локомотив в София и безобразната игра в градското дерби за купата срещу пловдивските „смърфове“. Дербито бе спасено със случаен гол в последната минута на добавеното време, а Вили първо щеще да полети в облаците, а след това се овъргаля на пистата. А сега идва тежко гостуване във Варна и една загуба там отново може да извади „канарчетата“ от челната шестица.

А парите от КТБ продължават да бъдат блокирани и касата да бъде все по-празна и по-празна…

 

Подобни статии

Един коментар

  1. Ботев написа:

    Вие сте пълни боклуци с такива поръчкови статии

Comments are closed.

Top